0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
Boşanma aşamasına gireceğim kızlar.

Yaşayacağım yerde kaç gundur araştırıyorum part time iş yok.

Çocuklara annem bakacak o yüzden uzun süre yalnız bırakamam zaten yaşı var full time çalışmam mümkün değil.

Bardak mısır satmayı düşünüyorum ama ruhsatti izindi araştırdım o kadar kafam karıştı 

Tanıdığı olanlar belki bilgisi vardır dedim nasıl oluyor bu işler 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,381 puan) tarafından
Post yukarı inşallah bilen biri çıkar canım 
(1,142 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Postun çıksın canım 
(1,142 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Canim nerde yasiyosun bilmiyorum ama LCW part time personel calistiruyo. Biz unideyken cogu arkadasim calisirdi, sigorta da yapiyolar. Bi arastir istersen.
(2,605 puan) tarafından
Evet benim kardeşim de çalışıyor 2 gün de var 4 gün de 8 bine geliyor primlerle bi deneyebilirsiniz
(1,142 puan) tarafından
Evet mağazalar marketler çalıştırıyor aslında ama bulunduğum yerde iş sıkıntısi var günlerdir arıyorum yoksa.Tekirdağ merkez.
İstanbul olsa iş dolu ama orada da kiralar ucmus
(5,329 puan) tarafından
Anladim canim, Allah yardimcin olsun.
Sgk ya da basvurabilirsin aslinda belki yardimci olurlar.
Lcw insan kaynaklarina durumunu anlatan bi mail gondermeni oneririm. Ayni buraya yazdigin gibi ,kucuk cocuklarin oldugunu yari zamanli ise ihtiyacin oldugunu ,bosanma asamasinda oldugunu,maddi olarak zor zamanlar gecirdigini vs yaz. Belki duyarli olurlar en azindan sansini dene :)
(2,605 puan) tarafından
Bayram öncesi çok alım yapıyorlar beğendiklerini kadroya alıyorlar 1  ay var 1 ay sonra yine dene istersen
(1,142 puan) tarafından
O aklıma gelmemişti.öyle yapayım zaten daha önce defactoda bir kaç mağazada a101 ve şokta çalışmıştım tecrübem var.kendi sitelerine yazayım bir bakayım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
0 oy
5 cevap 192 göst.
4 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 901 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 342 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde sl1111 (134 puan) tarafından soruldu

405,931 soru

12,167,153 cevap

36,626 kullanıcı

...