Ya uzulerek okudum yorumlarini. Kimsenin haddine değil insanların anneliğini sorgulamak.! Her evde oturan iyi anne cocuğuna bakiyor falan mı saniyorsun. Başta anlatiyim diye debelendim ama yorumlarini okuyunca cok sinirlendim gercekten. Bende şuan calismiyorum evdeyim ve kesinlikle kendi cocuguma bakip kendi camasirlarimi yikiyorum kendi aileme yemek yapiyorum diye maas haketmiyorum hizmetçi miyim bende hizmetimin bir bedeli olsun. Evde hiç birsey yapmak zorunda degilim suan calismadigim ve esime destek olmak istedigim icin yapiyorum eger bunun için para alacak olsam.parayla tutulan aşçıdan temizlikçiden ne farkim kaliyor. Ha evdeysen eşine destek olmak icin eve katki ićin yaparsin orasi ayri.Ev hanimligida calismakta bir tercihtir. Calismak sadece para degil insana özguven , özsaygı, bagimsizlik , cocuğuna daha iyi bir gelecek verme vs vs. İle ilgili. İster evde otur ister calis iyi bir anneliğin ölçutü bunlar olamaz. Ben evde oturup cocuklari biri eşikte biri beşiktr aglarken tv izleyende biliyorum.