0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (243 puan) tarafından
Kizlar 2. Bebegini dgurmama az kaldi. 2 3 ayim var. Ilk ebbegkmden 4 ay snra hamile kaldim ozelde sezeryanla dgum yaptim komple bayilttilar. Bu sefer zeynep kamilde yapicam dgumu yine komple bayiltilmak istyrm. Ama sanirim belden uyusmali yapiyrms o hastane. Zegnep kamilde sezeryan dgum yapan var mi sizin nasil oldu

8 Cevaplar

0 oy
(1,998 puan) tarafından
O hastaneyi bilmiyorum ama belden uyuşturarak sezaryen oldum merak ettiğin bir şey varsa seve seve yanıtlarım.
tarafından
Canım o bel ağrısı ameliyat ile alakalı değil. Sezaryen dikişlerim acıyacak diye dik yürümüyorlar. Kendilerini kasıyorlar. Bel ağrısı ondan oluyor. Bende hiç olmadı bel ağrısı. Ayrıca iğne o kadar ince ki ben girdiğini bile anlamadım. Hadi yatırın diyince doktor aydım
(1,998 puan) tarafından
Belden yapılan iğnede çok çok az acı hissettim şöyle diyeyim size aşı yaptırmak ya da popodan iğne yapılması daha acı vericiydi o iğneye kıyasla. Benim hiç bel ağrım olmadı. Ameliyattan 12 saat sonra beni yürüttüler acısa da hareket etmeye çalıştım. İlk 3 gün zor ama ondan sonrası rahattı canım. Ameliyatımda ise hiçbir sıkıntı yaşamadım.
(1,142 puan) tarafından
Ben de belden uyusmali oldum.iğneyi hissetmedim bile.sonrasinda da ne bel ağrım ne baş ağrım hiç olmadı.bünyeye göre değişiyor bence.hani baş ağrısı olur bol neskafe bitter çikolata vs diyorlar hem genelde hem epidural de ya ben hiç tuketmedim mesela
(2,220 puan) tarafından
Canım ben de belden uyusmali sezaryan oldum hic ağrım falan kalmadı kesinlikle tavsiye ederim bebeğini görüyorsun bilincin açık oluyor çok güzel
tarafından
Bende oldum bel ağrısı falan yok
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Belden uyusturularak yaptım canım zatn iğnenin acısını hissetmeden uyusuyor benim ameliyat hanemcok soğuktu donuyordum uyusturunca ayaklarım oyle sıcak oldu ki hiç Bisy de hissetmedim kesiyi bile
(684 puan) tarafından
Bebiş bütün ameliyathaneler soğuk oluyor iki sezaryen geçirmiş biriyim ve ilk sezaryenimden sonra hiç bir şekilde sırtımda kaburga kısmı asla ısınmıyor devamlı orası soğuk terlesem bile orası buz gibi
0 oy
(618 puan) tarafından

Merhaba bende sezaryen oldum belden uyusmali inan çok rahat benim için tek sorun sontaydi :ermm: oda başka sorunlarım olduğu için zorlandım onun dışında Bi sorun olmadı ağrıda olmadı ertesi gün çamaşır aastim kurutmaliga

(349 puan) tarafından
seninde mi sonda acikti ben diyorum millet sasiriyor ya benim ikinci sezeryanim olacak Allahin izniyle 2 ay sonra bir tek o sonta geliyor gozume :)
(618 puan) tarafından
Evet iğrenç biseydi sonta beni hayattan soguttu:) :) :)
0 oy
tarafından
Belden uyuşmalı daha iyi hemen bebeğinle bağ kuruyorsun kucağına alıyorsun. Diğer türlü kendine gelmen daha uzun sürüyor, doğurdum hemen yanıma verdiler bebeğimi 
0 oy
tarafından
Beldwn uyuşma yaptı doktor kesiyi hissettim komple bayilttilar. Benim belim o igneden sonra halen ağrıyor soguk alırsam  ağrıyor eskiden hic agrimazdi. Kişinin bunyesiylede alakalı igne yaparken doktor kendini kasmamab lazım benimki kastigim icin cok ağrıdı ama seninki ağrıyacak diye bisey yok.
0 oy
(194 puan) tarafından
Canım iğne doğal olarak acıtıyor ama belden uyusturmali daha iyi bence tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Canım bel ağrısını anestizi uzmanına sordum beni tam bayıltın dedim dediiki doğumdan sonra ağır kaldırma bel ağrısı yapıyor ilk dogumumda kaldırmıştım belim çok ağrıyordu ikincide dikkat ettim asla ağrımıyor
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Sağlık durumuna göre senin için hangisi daha iyisi onu öneriler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 208 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 562 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 491 göst.
18 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu

405,806 soru

12,161,600 cevap

36,606 kullanıcı

...