Önceden yapmış şimdi yapmıyorsa sorun o aslında . Ben eşimde kayıtlı olan bütün muhasebe hanımların hepsini tanırım tek tek sorarım bu adı ne çocuğu var mı evli mi bekar mı nerde oturuyor masası neresi diye . İletişime gectiklarimde var . Benden gizli bir kadını kayıt edemez . Erkek isimlerini bile bilirim . Ben kıskanç değilim hayat beni buna zorluyor . Hani bir fotodan yola çıkma. Mesala ben alırım eşle ilgili yaşlılıkla ilgili bir söz paylaşırım .bir yastıkta Bir ömür hep sol yanım diye sonra kalp koyarım onun durumunda paylaşırım illa benim fotoma gerek yok
meala bunu eşimde paylaştım
Sorana bekarim mi dio ?? Benim esimde yuzuk tskmaz foto paylasmqz ne kndini ne bizi bi yere koymaz. Ee bu evli oldugu ve herkese evliyim dedigi gercgni degistirmez. 3 ulkede nikahli benle 3 ulkedede resmi karisiyim. Bir fotoyu mu dert edicm
Ya ben zaten şu erkeklerin kadınları ve çocuklarını saklamasını anlamıyorum yok öyle bir dünya, demiyorum sürekli paylaşsın atmayada bilir iyi yapıyor bazı erkekler var boy boy resim koyuyo heryerde aktif oluyor kadına gelince ben istemem hoşlanmam bilmem ne ulan sende insansın bende bütün sosyal hayatın var af edersin her ençigi çüncüğü var ama kadına gelince kıskançlık bazı kadınlarda gururlanıyor la neye ah işte kocam beni kıskanıyor öyle kadınlar tanıyorum kol kola gezdirmiyor kocaları ee ne yani bi b. Oklar varki gezmiyon erkekliği düşer maazallah.
1,497,683 soru
24,464,798 cevap
354,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın