0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Makina için ne lazım hangi tableti kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım bilmiyorum rica etsem anlatır mısınız

9 Cevaplar

0 oy
(13,184 puan) tarafından
Makine tuzu parlatıcı ve tablet oluyor canım bu 3 unu al tuz ve parlatıcı marka çok önemli değil ama tablette ben fairy çok beğendim tabi daha değişikleri de var butcen hangine yeterse 
(1,002 puan) tarafından
Peki bu tuzu parlaticiyi nereye koyuyoruz tam olarak
tarafından
Ben tuz kullanmıyorum sadece parlatıcı ve finish tablet
(13,184 puan) tarafından
Ben tuzsuz 1 kere kullandım bardaklarim mahvoldu

Tuzu makinenin içinde alt sepeti cek dibinde büyük bi kapak var onu aç içine dök canım
Parlatıcı da makinenin kapağında 2 bölüm var zaten biri tablet için küçük kare bisi diğeri de yuvarlak delik oluyor parlaticiyi deliğe dök doldur
(1,002 puan) tarafından
Peki her yikamada mi tuzu dokecem bide parlatici hangi marka alım
(13,184 puan) tarafından
Tuzun hepsini alıyor makine canım üzerinde de ışık var o sonerse içinde tuz vardır yanıyorsa tuz eklersin parlatıcı finish kullanıyorum ben
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Hangi marka kaç programlı canım. Fairy platinum plus ve finish quantum max kullanıyorum ben tablet. Bi tık fiyatı pahalı ama çok güzel temizliyor. 
(1,002 puan) tarafından
Beko canım 3 programli
(9,109 puan) tarafından
Anneminki de beko. Günlük 2 de çalıstıryo hep. Bimin tabletini kullanıyor o. Ama bence çok çiziyo bardakları filan. Durumun varsa dediğim iki marka çok güzel. Balık yada çok yağlı bulaşık olursa da 3te çalıstırırsın
(1,002 puan) tarafından
TM canım teşekkür ederim
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Fairy yada fnish kullan sakın ola marketlerin kendi markaları var onları kullanma yoksa bütün bardakların çizilir 
(1,002 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sana tavsiyem makin tuzu kullanma çiziyor bulaşıkları domestos çamaşır suyu falan kesinlikle koyma fairy kullan bence ben çok memnunum finish de çiziyor 
(1,002 puan) tarafından
TM canım teşekkür ederim
tarafından
rica ederim ne demek
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Canım Beko 3rogramli demişsinbenim makinadan  orda bir göz var tablet konulan küçük karenin yanında yuvarlak oraya parlatıcı konuyor 

Kare yere tablet 

Bir yuvarlak kavonoz kapağı gibi bir yer var içinde makinanın gri renkli bir kapak oraya tuz konuyor makinada tuz çok önemli bu üçlü çok önemli aslında 
(1,002 puan) tarafından
Peki her yikamada tuz gerekli mi bide parlatici
(2,367 puan) tarafından
Hayır her yıkamada tuz gerekli değil canım tuz işareti kırmızı yanınca tuz koycan ışık soner köyü ca parlatıcı da aynı şekilde
(1,002 puan) tarafından
Peki ilk calistirdigim zaman bosmu çalıştırmaliyim
(2,367 puan) tarafından
sen kullanma kulavizina baksan daha iyi olur
Benimki ceyizdi yani geldiğimde var di kuruluydu belkide çalıştırdılar bende çalıştırdım bulaşık koydum yıkadım
0 oy
tarafından
Canım benim öncelikle hayırlı olsun ben fairy kullanıyorum normal uygun fiyatlı hangisiyse indirimde onu alırım fairyin içinde tuz parlatıcı hepsi mevcut tablet yerine koyup çalıştırıyorum 6 ayda birde bulaşik makinesi temizleyicisi kullanıyorum 
(1,002 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Neden kusura bakalım canım, makinenin iç kapağında sana önerdiği tablet markası yazıyor genelde bakıp ona göre alabilirsin. 
tarafından
Aa ilk defa duydumm nerde yaziyo tam olarak
tarafından
Orda yazdigindan farki kullansak ne olurki
(2,052 puan) tarafından
Benimkinde finish yazıyor mesela bir kere fairy kullandım kırdı bardaklarimi tablet. Finish kullanıyorum o yüzden
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben a101 fbii marketlerden alır kullanırdım hep makine suç atardım güzel temizlemitor hep kalıyor diye leke su lekesi gibi çıkıyor bardaklar bir daha durulama ihtiyacı hissederdim ta ki geçen ay eşimle başka markete gittik finish aldı eşim pahalı alma dedim ya alalım diye ısrar etmesine karşılık aldım 

Ve geç bulaşıkları makinenin boruları bile temizlendi pahalı ama bir daha vazgeçmeyeceğim fınısh guantum tabletten 
0 oy
(2,864 puan) tarafından

Benimkide Beko 3 program... 1 ile çalıştır genelde

2. kısa sürünce bazen kalıntılar kalıyor..3. programı çok yağlı balıklı bulaşıklar için kullan 

Plastık ve tahta koyma. Alüminyum çaydanlık felanda koyma canım 

İçindeki filtre yerini haftda bir döndürerek çıkar temizle yağ çöz le .. 
(1,002 puan) tarafından
Peki ilk aldığım için bikere bosmu çalıştırmaliyim yoksa bulaşık vs atıp calistirsam sıkıntı olur mu
(2,864 puan) tarafından
Ben hatırlamıyorum yaptımmı yapmadımmı ama olabilir yapabilirsin 2.programda
(1,002 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 385 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
13 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mervemomm (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.

404,429 soru

12,115,698 cevap

36,458 kullanıcı

...