0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Paylaştım dün ve bugün. Eşimle problemimiz var ve ben eşime haftasonu giderim sonra evime geri dönerim dedim o da attığın taş ürküttüğün kuşa değsin yani daha fazla kal demek istedi. Normalde aramayan eşim bugün 3-4 kez aradı ama dediğine bakılırsa da gitmemi istiyor ama sürekli de arayıp soruyor beni ikilemde bırakıp deli ediyor. Dün evde bekleyenim vardı erken geldim ama bugün bekleyenim yok o yüzden geç giderim eve diyor. Ne demek istiyor yaa

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hep söylerim erkeklerin sadece adı ve tipi degışık hepsi ayni ruh . Benimki de giderken 20 gün gelmeyin dedi 5. Gün bileti aldınız mı diye diye beni sinir etti bir hafta kalıp döndüm bunlar hep böyle. 
(296 puan) tarafından
Az önce aradı dün evde bekleyenim vardır erken geldim ama bugün bekleyenim yok geç giderim eve dedi. Bir yandan da duygu sömürüsü yapıyor diğer yandan istemiyor anlamadım valla
tarafından
Hepsi ruh hastası :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence oturun konuşun 
(296 puan) tarafından
Konuşmamız için kendimizi toparlamamız lazım. Bugün ilk kez annelere geldim kaldım. Eşim arayıp soruyor nasılsın durumun nasıl diye.
0 oy
(246 puan) tarafından
O zaman ürkütügune deysin bırak sinir olma birazda o olsun 
(296 puan) tarafından
O olur mu bilemem
(246 puan) tarafından
O yapınca olur seninki de olur merak etme hep ince düşünüp korktuğumuz için üzülüp çırpınan biz oluyoruz  senin yuvan olduğu kadar onunda birazda o cabalasin çırpınsin evliliği için görmezden gel sende tek takıl
0 oy
tarafından
Hiç oralı olma arasada kısa konuş dinlenecem yemek yiyecem uyuyacam de gezecem de merakta kalsın öyle rahat konuşuyorsun madem erkeklik satıyor burnu sürtsün biraz 
0 oy
tarafından
Bence de attığın taş ürküttüğğn kuşa değsin senin yerinde olsam madem gittin azcık burnunu sürter telefonlarına hepsine en azından cevap vermem her mesajına d dönmem belli ederim yani 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 313 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 443 göst.
12 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,558 göst.
24 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,287 puan) tarafından soruldu

404,383 soru

12,114,568 cevap

36,453 kullanıcı

...