0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,583 puan) tarafından

Kızlar eşime görev çıktı Kahramanmaraş a gidicek dağcı çantası var kocaman bide normal sırt çantası götürecek  ben de kararsız kaldım sizce valiz mi olsa valizimizde kocaman ya 

image

imagebbu en sondaki de sırt cantasi minik bı fikir verin AA kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçici görev eşimde gidecek 20 gün sanırsam 20 güne göre koy canım
(3,556 puan) tarafından
Valla şikayet etmek istiyorumda nere etcm ewt asker Alcam çockları gitcem hataya bnde o zaman burdakiler ceza yesin ne diim
(2,583 puan) tarafından
Cimere yaz wlla bak değişim e dikkat etmiyorlar die eşinin psikojisi noclak orda bı iş yapma salar bile bu resmen mobbing rahat yatak rahat duş sürekli enkazdan ceset görerek geçecek ömürleri
(3,556 puan) tarafından
Askeri personel canım cimere yazsam sonuç alır mıyız bide dio şikayet etsem bile sonra benimle uğraşırlar dio :(
(2,583 puan) tarafından
Güzel dille konuşsa esinxsessiz biri mi
(3,556 puan) tarafından
Evet biraz öyle ondan yapıolr güzellikle konuşmuş kal işte zaten yatıosun demiş
-Reklam-
0 oy
(11,012 puan) tarafından
Benim eşim sırt çantasıyla valize göre daha rahat hareket ediyor. Valiz uğraştırıcı geliyo ona. Dağcıyı sırtına takıp küçük olanı da elinde taşırdı eşim olsaydı. Senin eşini de sen tanırsın ona göre ayarla işte. Allah kolaylık versin eşine
(2,583 puan) tarafından
Yaaa sığmadı mi  işte havlu polis montu bı tane kazak onlar küçük çantada
(11,012 puan) tarafından
Valiz daha düzenli olur evet. Ama benim eşim düzenine değil taşıma rahatlığına bakar :) sen de eşine hangisi daha önemli onu sor ona göre ayarla
(2,583 puan) tarafından
Şuan sordum :) ikiside diyo ana sırt çantası ağır basıyor onu tek o olsa ekstra 2.cantayi istemiyor
(11,012 puan) tarafından
Anam işin zor versin bi karar :)  tek valizle daha rahat olur gibi geldi bana. Büyük dedin ya hem her şey sığar hem de düzenli olur
(2,583 puan) tarafından
Son karar resimde attiklarin dağcı xanta
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Kuzum benim eşim Bir ay olcak orda ne zaman geleceğide belli değl orda napıonz ki otruonz deyip değişimde yapmıolar :( eşinin gelişi belli mi cnm
(2,583 puan) tarafından
Belli cnm 14 gün snra kesin değişiyor şuan arkadaşları orda , esimgil gidince , kahramamnrastaki arkadaslari geri dönecek görev yerine ..öyle sacmalikmi olurmuş ne zor şartlar var. Çadır da yaşamak kolay mı enkazın başında bekleyltiyolarmis
(3,556 puan) tarafından
Kuzum benim eşim çekicide iki büklüm
Yatıo inan psikolsi bozuldu iki çockla tekim gurbetteym ne olck bilmiyorum
(2,583 puan) tarafından
Cekicide nasıl iş yokmuş ozmn , okur mu öyle sacmaliyolar gerçekten çok zor güzelce konussin eşim çocuklar hasta bana ihtiyaçları var burda süresiz durmak zor desin
(3,556 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız diolar zaten komutanı bu kıdemliler doldurup bakalm ne olcak:(

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,000 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 570 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,254 soru

23,758,215 cevap

315,322 kullanıcı

...