0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından
Hiç güzel zamanlar gecirmiyorum eşim ayrı ailem ayrı sıkıntı ve aşırı yorgunum ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım ara ara sinir krizleri geçiriyorum ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum bana akıl verin ne yapmalıyım bilmiyorum eşimde destek değil 50 günlük bebeğim var 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimseyi kafana takma bebeğinle ilgilen sana tek tavsiyem bu 

Benimde çok sıkıntılarım var ama ben düşünmemeye çalısiyorum 
(706 puan) tarafından
Onunla ilgilenmek çok güzel ama mesela akşam 8 de bı uyandı daha 10 dakika oldu uyuyali hep ağladı düşün çok yoruluyorum daha öyle tecrubemde yok ne biliyim
tarafından
Benim bebeğimde 76 günlük 18 yaşındayım bende cokk ama çok tecrubesizim aynı sizin bebeğiniz gibi hiç uyumuyor hep ağlıyor çok huzursuz bende arada daraliyorum sıkıntıya giriyorum ama gülü seven dikeninede katlanır misali dayaniyorum:)
(706 puan) tarafından
Yaaa 18 mi baya erkenmis seninki bende 22 yim
tarafından
Evet çok çok erken oldu evliligim ama bir sıkıntı yok mutluyum:)
-Reklam-
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Canım bebek bakmak kolay değil hele destekçin yoksa, az büyüse rahatlicaksin oğlumdan 6 ve 7 ayına kadar.cektim bir gece sabaha kadar ağladığını susmadigini biliyorum ozamanda annemde kaliyodum eşim uzakta calisiyodu yine bile kafayı yicek gibi oluyodum isyan ediyordum yerine koyuyodum yarım saat sonra ağlayarak uyanirdi hele bebekken gazdan ötürü sabaha kadar uyumuyodu neler çektim ama hepsi geçti şükür şimdi 19 aylık oldu beraber parka gidiyoruz oynuyoruz eğleniyoruz eskisi gibi zor değil ama hala zorluğu var evin içinde dağıtmadik yer birakmiyo hergun peşindeyim emin ol gecicekk hepsi
(706 puan) tarafından
Umarım canım. Çok zormuş gerçekten
0 oy
(6,644 puan) tarafından
O zamanlarda öyle bunalımlar genelde herkeste oluyor canım bebeginle ilgilen bol bol keyif aldığın şeyler yap 
(706 puan) tarafından
Umarım çabucak geçer
0 oy
tarafından
Her şey gelip geçici bu günler geçecek çocuğun büyüyecek beraber eğlenecek gezeceksiniz parklara gideceksiniz Allah nasip ederse takmamaya çalış kimseyi kafana ve şöyle düşün yarın geri gelmiyor bıraktığın nefesi bile geri alamıyor sun bebeğinin bu anlarını doya doya yaşa anın tadını çıkar bebeğin bu vakitlerini geri alamayacak sın inan her şey olacağına varıyor sıkıntı yapsanda yapmasanda

raabim sana hayırlı bir kapı açar inşallah 
(706 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. inşallah...
tarafından
rica ederim canım benim :-)

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,821 göst.
0 oy
11 cevap 611 göst.
27 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminedoganyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 120 göst.
22 Ağustos 2022 Aile kategorisinde 341166 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,231 cevap

36,598 kullanıcı

...