0 oy
164 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (167 puan) tarafından
Kızlar onerebilceginiz bı krem varmı  la roche posay kullaniyorum ama bı fark göremedim 

1 cevap

0 oy
(2,145 puan) tarafından
O çok iyi bir marka aslında ben ondan çok fayda gördüm.  Temizleme jelini ve effaclar duo kremini kullandım. Bir de niacinamide içerikli serum kullanabilirsiniz
(167 puan) tarafından
Set halinda mi kullandiniz  bu kremi nasıl kullandınız ben yanlış mı kullanıyorum acaba
(2,145 puan) tarafından
Aksatmadan her gün sabah akşam jeli kullandım. Ardından nemlendirici kremi kullandım. Daha sonra serum ekledim rutinime
(167 puan) tarafından
Böyle yağ bezesi gibi pitirciklar çıktı hamileliğimde onlarda gidermi acaba böyle cam gibi olucaksa diğerlerinde alıyım :D
(167 puan) tarafından
Serum olarak kullandığınızın markası nedir acaba
(2,145 puan) tarafından
The purest'in mavi toniğini kullanıyorum bir de. Şu şekilde yüz yıkama jeliyle yıkıyorum,toniği sürüyorum ama asidik içerik olduğu için sadece geceleri ardından thalia'nın niacinamide içerikli serumunu sürüyorum ama bitsin the purest'inkini alacağım onum ardından da bepantol'un cilt bakım kremini kullanıyorum.  Aşırı düzenli yapmasam da alnimdaki komedonlar falan geçti şükür.
(2,145 puan) tarafından
Doğru içerikli ürünler alırsanız cildinize göre gerçekten işe yarıyor
(167 puan) tarafından
Deniyim bende ya sipariş veriyim ben yüz sabunu almıştım kabak lifli onunla yıkıyorum tonik sürüyorum gün içinde kremi sürüyordum ama hamilelikten sonra cildim bozuldu sivilce lekelerim geçmemeye başladı bunu deniyim inşallah fayda eder
(167 puan) tarafından
Sizin cilt tipiniz nedir acaba
(2,145 puan) tarafından
Lif türü şeyler cildi çiziyor ayrıca her sabunun ph'ı her cilde iyi gelmiyor maalesef. Benim cilt tipm karma-yağlı akneye yatkın. İnşallah yves rocher'in gözenek ve siyah nokta için olan kömür maskesini de alacağım
(167 puan) tarafından
Sıcak suyla yumuşatıp yapiyodum ya Niveanin derma skin kremi var yeni çıkmış sanırım onuda denicem birde sivilce kurutmak için yaptığınız birşey varmı çok soru sordum  kusura bakmayın bu konu hakkında pek fikri olan olmuyo :D
(2,145 puan) tarafından
Ayy hiç sıkıntı değil bayılırım bu konularda konuşmaya :) ben bu konularda o tarz markalara güvenmiyorum canım. Onun yerine tonik kullan krem olarak la rochenin kullanıyorsan yanına bepantol öneririm gerçekten çok güzel. Bir de mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullan.
(167 puan) tarafından
Sudo kremi de öneren oldu siz kullandiniz mi güneş kremi zaten vazgeçilmezim güneş lekelerim çoğalıyor :Dd
(2,145 puan) tarafından
Ayyy yokkk onu suratıma sürmem ben :) güneş kremi ne kullanıyorsunuz?
(167 puan) tarafından
La Roche oda memnunum
(2,145 puan) tarafından
Benim de çokkkk güzel
(167 puan) tarafından
Zaten sık dışarı cikamicam sanırım bu yıl bebek var fiyatida arttı da arttı :Dd
(2,145 puan) tarafından
Ben bazen evde bile sürüyorum çok hoşuma gidiyor ciltte bıraktığı etki güneş kreminin :D dr.clinic diye bir marka denedin arkadaşımdan aşırı hoş bir güneş kremi fiyatı da uygun bir bak canım
(167 puan) tarafından
Stick spf arıyorum aslında çantada tasiyabilcegim elimi sürmeden kullanabileceğim yapışkan his bırakmayan
(2,145 puan) tarafından
La rocheden vazgeçmemek lazım bence :)
(167 puan) tarafından
Bulursam bişey insalah güvenilir sivilce yapmayan :)
(2,145 puan) tarafından
İnşallah:)
-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
14 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Oflu61oflu (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 512 göst.
10 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Arsee (37 puan) tarafından soruldu

413,596 soru

12,450,820 cevap

46,301 kullanıcı

Kategoriler

...