Benim çocuğun cinsiyeti erkek Ali ismini katmayı düşünüyoruz, çünkü rüyamda bebeğim doğmuş ve ona ali diye seslenerek rüyadan uyandım ve sabah namazi vakti idi bu vakit sahih rüya olduğunun göstergesi, anladim ki bu allah'tan mesaj ve o çocuğun ismi Ali olmalıydı, siz bebeğinizin ismini ne katmayi düşünüyorsunuz ve neden o isim
Mustafa Altuğ koyduk canm
Mustafa kayınpedrm adı
Altuğ da ali ve Tuğbanın baş harflerinden
Eğer bir gün hamile olursam koyucaz Bu isimleri çoktan hazırlamıştık eşimle. Erkek olursa Alparslan Kız olursa Elmira Veya Almira eşim hep alparslan istiyordu bende elmira veya almira bebeğimiz olursa bunları koyacaz yanliz eşim kayınpederinin adinida koyalım mi diyor hayır diyorum ama bilmiyorum
Oğlumun ismi rüzgar hayalimdi oğlum olursa rüzgar koyucam diye şükürler olsun rabbim nasip etti. 2. Çocuğum erkek olursa Mustafa kemal yada Ali koymak istiyorum . Hz Ali r.a gibi yiğit olsun diye . Kızım olursa hiç düşünmedim birsuru güzel isim var kız çocuğu için kararsızım rabbim herkesin gönlüne göre versin Allah'a şükür bana verdi hamdolsun
İki oğlum var Kuzey ve Atlas bir gün kızım olursa Asya istiyorum
Bende rüyamda gördüm kızın olacak adıda ahsen olack diye sonra öğrendim kızım olacağını birde annemin adını koymayı çok istiyordum o yüzdem çiğdem ahsen olacak inşallah nasipse
405,525 soru
12,150,276 cevap
36,567 kullanıcı