0 oy
396 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
merhabalar biraz uzun hakkinizi helal edin ama onerileriniz benim icin cok onemli mantigim ve kalbim arasindayim.. bir sene once bosandim cok igrenc sebebler yuzunden oglumla baba evine yerlestim cok sukur dul ve cocuklu olupda donenlerin icinde en sanslisiyimdir bin sukur eski es hic cocugu gormeye gelmedi fakat sonrasinda gosterilmiyor cocuk diye cocuk gorus merkezine basvuru yapti 2 haftada bir goruse gidiyoruz mecburen hapis cezasi varmis getirmeyene bu buyuk sacmalik artik gorus merkezi aglata aglata cocugu illaki babaya veriyor baba neci kim adresi nedir bakmaksisin sokaktaki kopekte baba desen suclusun o derece kotu bakiyorlar sana fakat sen herseyiyle 2.5 senedir evladinlasin her cefasiyi cekmene ragmen sefaya ortak etmiyorlar cocugum her gorusten geldiginde allak bullak oluyor bgbde eliyle kendini ogurtmeyi ogrenmis abi ogretti kustum sut iccekmisim dedi insan cocugunu bilir 3yas krizlerimiz var durumu merkeze izah ettigimde sahis ilgili baba sen cok kaygili bi annesin denildi bana madem ole dedim bu krizleride ceksin ilgili baba ya hani size sorun anlatmadigim milyon tane sacmalikta var bunuda tutun aklinizda smdi ben oglumu sadece iki saat verneye devammi edim yoksa al hafta sonu sende kalsin yasada pes et mi diyim kalbim evlat senin diyor beynim okdr kahri evladin serseri olsun diye cekmedin diyor allah icin fikriniz nedir sen olsaydin napardin 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Tekrardan mahkeme açıp çocuğun psikolojisinin bozuldugunu ispat edebilirsen gorusturmezler, benim de halam yaşamıştı aynı şeyi ama daha iğrenç şeyler yaptı babası.ben şahitlik yaptım benim anlattıklarımla mahkeme yasak koydu bir daha da gorusemediler çocuk şu an 20 yaşını gecti
(51,000 puan) tarafından
çocuğa kötü örnek carpik iliskiler cocuga normal gelecek seni üzmek istemem ama ileride birlikte oldugu sapkin dusuncedeki adamlar cocugunu rahatsiz edebilir cidden devlet niye gevsek bu konuda
(1 puan) tarafından
ozeli oldugunu idda ediyorlar cocuk icin baba lazim diyor babanin naptiyla ilgilenmiyor devlet sozum ona cocuk gorus merkezi bunun icin var ama adamin verdigi adreste ikameti dahi yok cocugu o adrese goturdugunu soleyip imza atiyor ama o adresde yasanigina dahir kaniti bile yok soluyorsun belgeliyorsun babasi isterse parkada cikarir biz karisamayiz nerdeler napiyolar diyor iki saate kim ole kim kala diyorlar kisaca
(1,706 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun bunu bir şekilde medyaya yansitirdim ancak öyle böyle şeyler çözüme kavuşuyor, medyaya düşsün bak nasıl linç ediyor insanlar
(51,000 puan) tarafından
cok sacma cocugu dusunmeleri lazim iki saat diye onemsemiyorlar
(8,028 puan) tarafından
Ay Allah yardımcın olsun. Rabbim evladını da korusun
-Reklam-
+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Önerimi diğer yorumda yazdım ama şu da aklıma geldi sadece 2 saat gorusuyorlarsa sen de yanlarında durma hakkın yok mu, bunun haricinde eski eşinle oturup konuşsan daha çok küçük psikolojisine iyi gelmiyor biraz kendini bilene kadar gorusmeseniz olmaz mı diye konussan
(1 puan) tarafından
uzaklasma var iki dosyamda var durusma bekliyoruz allahin izniyle guzel bi ceza alicak insallah anlamiyorda konusmaya calistikca dahada fazlalasiyor yaptiklari
(8,028 puan) tarafından
Yorumlarına öyle hak verdim ki gelbebegim artıkadım o sebeple
(1,706 puan) tarafından
Teşekkür ederim mimar anne
0 oy
tarafından
cocuk bu karsi taraf anlasin diye ortaya atilmaz.. oturup konusup anlatacaksin cocugunun babasina..
tarafından
ama bana kalirsa avukat tut..
(1 puan) tarafından
avukatim var karar bende kisaca 2 saatle cocugumun dengesi alt ust oluyor nafaka ztn vermez tehtihleri hala devam durusmalarimizda suruyor bosandik ama kopmadi bi turlu smdide cocugumun ustunden oynuyo benimle
tarafından
erkekler genelde oyle yapar nafaka vermez diye birsey yok vermek zorunda ama 2 saat butun gun kalmasindan iyidir
(1 puan) tarafından
kesinlikle ole fakat cocuk gorus merkezinde sacimin rengi dahi elestirildi ki sariydim evliyken suan siyahim cocukla zor olur deyip koyulastirmistim fazla kaygili bi anneymisim cocugumu boguyormusum babasiyla arasini aciyormusum uyari aldim cocugumun tutumu yaptirmis bu uyariyi bana ole solediler fakat ordaki bayan evet calisiyor ve annesine yada bakicisina birakiyor cocugunu ben makyaj yapmak yerine cocugumla olmayi tercih ediyorsam bu benim tercihimdir annelikle alakasi bile yok ama kaygili annede yapmaz gorus merkezi cocugu anne baba farketmeksizin veren tarafa fazla otoriterler bende kendimce icime oturan o cumleler yuzunden dedim ki madem ilgili bi baba bu iki saatlikle karar verilmez veriyim hafta sonu bakalim o alt degisimi yapilacakmi karni doyurulacakmi cocuk 3yas krizlerinde tahammul zor katlanilacakmi acikcasi 7yas kolay bu yaslar zor bu yaslarda ceksin madem zahmeti sefayi haketsin diye dusundum sorumda bundan dolayidi icime cok oturdu 2 bck senedir hiperaktif bi cocukla mucadele veriyorum taktir beklemiyorum annelik taktir isi degil fakat bi zorbalikta yasamayi hakettimide dusunmuyorum
tarafından
o kurumdaki kisiler de daha cok sorun var gibi aslinda sikayet mi etseniz onlari.. kadindan yana olmak yerine boyle tavir da hos degil
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Oda babası sonuçta ne deyim 
(1 puan) tarafından
baba olan cocugunun yatagini satarmi olesine baba denirmi
(11 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşıyorum kızım kalp hastası pedekolog eşliğinde benim yanımda görüyor pedekolog eve götürebilir diye rapor yazmış bende itiraz edicem iki saat görüyor sonra geliyoruz ama yalan olmasın kızımın canını asla yakmaz babası ben istediğin zaman gel gör dedim bak sana alışsın öyle al dedim göstermemezlik yapmadım ama bu süreçler çok zor çocuğun sağlığı bile söz konusu olduğunda karşı tarafla savaşmak çok zor olan çocuklara oluyor ya Allah yardımcımiz olsun kardeşim
(11 puan) tarafından
Benim ki hiçbir esyamizi vermedi daha da alamadım mahkemeler de bir işe yaramıyor
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki bende mahkeme kararıyla  oğlumu gönderiyorum oğlum geldiğinde allak bullak oluyor senin dediğin gibi beni dövüyor dahada hırçın oluyor baba baba babaanne diyor hepsini Allah'a havale ediyorum Allah seninde benimde yardımcısı olsun 
(1 puan) tarafından
amin insallah yarabbim gunes actirsin karli daglara tez vakitte
(11 puan) tarafından
Amin canlar herkes baba olamiyor kızım kalp kas hastası asla istemiyor babasını pedologlarlar da görüyor tuvalete bile gidemiyorum hala yalan yalnis rapor hazırlıyorlar Allah a havale ediyorum Allah im kalbimizi biliyor herşey güzel olur inşallah
(1 puan) tarafından
cocuk merkezinde baba gorusmeyi kesmedigi surece isterse cocuk yerlere yatsin genede veriyolar soledikleride su o babasi iyde cocuk pskolojisinde cocuk aglatilir diyor tamda bolede zinartin demiyor cocuk bu sefer anneye guvensizlesiyor anneyle arasi aciliyor cimerde bu konuda cok sikayet var birtanede ben yaptim hem merkeze hemde ilgili personele saka gbiler isgence hem cocuga hem anneye hayr dolduruyosunuz babaya karsi diyorlar napicaktim acaba cocugunun oyuncani dahi satan adama ay babacigini sev mi dicektim cocugumu satarsa nolucak diyorum cocugum sag donmezse nolur diyorum ole bsy yapamazdiyo iyde polis olay yerine on dkda geliyo olu yarali olmadan mudale bile etmiyo hani haklar cocuk kadin yok
(1 puan) tarafından
o insanlar evlerine gittiginde cocuklarina sarilcak ben nolucak evladim nolucak dedigimde paranoyaklikla suclaniyorum hyr ben anneyim ve onlem almak zorundayim alamiyorsam al demek istiyorum zabdet bakalim ilgili baba iki saatte olmaz al buyur kahrinida gor demek istiyorum ustune birde cocugu verio guzel bi tatildeymisim gbi biyerlere koyup lanse ettirmek istiyorum erkekler kadinlarin serbest olusuna dayanamz diye dusunuyorum bi ihtimal belki cocugumdan vazgecrr bi anne cocuk uzerinden saldirilmamali hangi yol varsa deniyorum bosandigimdan veri
0 oy
(305 puan) tarafından
Çocuğunu düşün sabret böyle o senin kadar önemseyip ilgilenmeyeceği için bişey anlamaz ama çocuğunun orda kalması onu daha çok etkileyebilir bide anlatamadığin şeyleride düşünürsek çocuk için böylesi daha iyi bence
(1 puan) tarafından
inan tahmin edilmez bi sabir var uzerimde evladimin gucunden geliyor evet ama bende bu surecte cok yiprandim napicamida bikemedim ben diyorumki ben taniyorum o insani babaligin bsi yok dinen dahi hakki yok eminim diyorum yasa baska bsy soluyor zoruma gidiyor doguran benim buyutende velayet te bende ole bi davranislara sahit oluyorumki velayet sende olsa ne yazar biz bildigimizi okuruz havasi hep
0 oy
(51,000 puan) tarafından
peki basvuracak baska bir yer yok mu o kişilerin ustleri falan sikayet etsen izah etsen yazik cocuk yipraniyo 
(11 puan) tarafından
Avukatım itiraz dilekçesi hazırlayacak iki haftada bir cocugu görüşe götürüyorum cumartesi pazar 12 2 arası onda da benle duruyor babası sever kızımı Allah var kötü davranmaz ama kızım gitmek istemiyor sağlık problemi olmasa bu kadar ugrasmazdim artık ne yapacağımı şaşırdım ilerde kalp nakli diyorlar tedavisi yok deprem den önce çok takıyordum şimdi biraz akışına bırakıyor um hayatı eşyalarımı bile alamadım kızımın bütün masrafını kendi ailem görüyor babamın hakkını ödeyemem karşı tarafa bişey anlatamıyorum sadece kendini dusunen insanlar ne diyim ki ahım büyük ama hakkımı asla helal etmiyorum psikolojik olarak anne olarak çok yipraniyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben bide şuna inanmiyorim kadın hakları diyorlar ya öyle bişey yok karşı taraf cirkinlesince herşey çıkmaza giriyor mahkeme kadını falan korumuyor malesef
(51,000 puan) tarafından
hakkinda hayirlisi olsun canim insallah sen ve kızın hep mutlu olursunuz
(1 puan) tarafından
amin insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 485 göst.
22 Mart 2019 Diğer kategorisinde Afacanin annesi (278 puan) tarafından soruldu
0 oy