Bende tek çocuk dusunenlerdendim fakat bir yakınımızın pişmanlığını görene kadar. Yakınımın kızı vefat etti, şimdi kırklı yaşlardalar ve çocuk düşünüyorlar. Once garipsedim bu durumu kaybettikleri evladinin yerini bir başkası tutar miydi diye. Ama yakınım ben onu bu acıda tutunacak bir dal olarak istiyorum dedi Bu durumdan cok etkilendim. Benim gibi kesin düşünen arkadaşlar var ise yinede bir düşünün derim . Tabi maddi manevi gücünüz varsa...
Valla tek cocuk dusunuyorum + si - sisini ölçup biçip tartiyorum tek cocuk yeter diyorum sonra ama yanina arkadas olsun destek ciksinlar birbirlerine diyorum
Sonra bir donup dunyaya bakiyorum kardes kardesle kanli bicakli rezil bir dunya sonra diyorum gunumuz sartlari bellli ona bari iyi bir yasam sarti sunalim vel hasil kelam tek cocukta karar kiliyorum
Tek kızım var şu anda. Rabbim nasip ederse ileride düşünüyorum ben de ama şu anda Rabbim isteyene nasip etsin. Hatta şöyle güzel bir dua bırakayım. Rabbim isteyene istediği vakit hayırlıysa nasip etsin
405,897 soru
12,165,700 cevap
36,622 kullanıcı