0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar cümleten  anneler 7.5 aylık kızım var ve 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim  korunuyordum  Allah nasip etti ikinci oldu nasıl olduğunu anlamdım ama ilk bebeğim daha küçük nasıl yapacam bilmiyorum  zorlanır miyim böyle olanlar varmi   Allahım olmayanlara da nasip etsin dualarim bu yönden...

5 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Kuzum Allah analı babalı büyütsün 15 aykij 1 buçuk aylık kızım war biraz zor oluyor sadece kendine zamanın olmuyo kuzum büyük daha çok ilgi bekliyor kuzum ama inana çok güzel bir duygu ben doğuma bir hafta vardı kestim memeden sorun olmadı emzir dim hep 
(15 puan) tarafından
Benimde 14 aylık bebeğim var 7 hfta hamileyim. Kızım inanılmaz zor kolik bir bebekli hala bile uykusuz huysuz o yüzden çok korkuyorum siz nasıl bir düzen olusturdunuz uykuları nasıl
(2 puan) tarafından
Ikinci doğduğunda büyük kızım 1.5 yasında olacak ama Maşallah sübhanallah akıllı yormuyor ne güzel buyutmussiniz Allaha acilarini göstermesin inşallah..
-Reklam-
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Bizim de oldu evet 27 ay ama aralari küçüğüm de büyüdü bile şükür 14 aylık☺️yani artık zor kolay düşünme sağlıkla gelsin biz anneler yorulsak da yapacak bir şey yok 
(2 puan) tarafından
Maşallah sen Iyi büyütmüşsün  darısı bizim başımıza olsun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ALLAH
(14,125 puan) tarafından
Şükür☺️ilkini çok zor büyüttüm ikincim zorlamadi hiç.saglik olsun amin en önemlisi o sağlıkla kavusun siz de
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ay araları çok yakın Allah yardımcın olsun olsun kız ikiz gibi büyürler benim bir tanıdığım var araları aynı seninki gibi hiç zorlanmadi
(2 puan) tarafından
Evet çok yakın aralari  umarım  çok zorluk çekmem teşekkür ederim ❤
0 oy
(253 puan) tarafından
Bende senin durumundayım 1 yaşında kızım var ve iki aylık hamileyim bende çok korkuyorum ama illa ki buyucekler 
(2 puan) tarafından
Rabbim yardimicimiz olsun ailem şehir dışında kayinvalidemler burda  ama kendi  ailen gibi olmuyor  korkmuyor  deilim
(253 puan) tarafından
Benimde aynı ailem başka şehirde kaynanamlar burda
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Bu durumu en cok isteyenlerdendim ama saolsunlar görevler atamalar ordan oraya gittik cocuga fırsat kalmadı araba tepesınde gezmekten . Şimdi 19 aylık olcak dedik olsun tayin dönemine girdik olursa cocuk 2 aylık hamile olcam nasıl gidicrm yerlesicem doguya
(2 puan) tarafından
Rabbim size de nasip etsin inşallah  doğuda nereye yerleseceksiniz
(9,242 puan) tarafından
Belli değil Mayıs'ta belli olur Hakkari tunceli Van Diyarbakır yazdık
(2 puan) tarafından
Rabbim hakkınizda hayırlısıni nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Parween (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 450 göst.