0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Ben şuanda annemin yanındayım eşim İstanbul da orda ev tutacaz inşallah işi orda diye benim yaş küçük zaten 19 tecrübe olsun diye de doğumdan sonra biraz kalacağım bekarlık odam duruyor onu bebek odası yapmak istiyorum nerden başlamalıyım yatak var tek kişilik onu koyacak yer yok o kalacak karşısında bilgisayar var dolap var ama eski onu atıp bebek için almayı düşünüyorum çok büyük bir oda değil beşik için yer değiştirme yapabilirim ancak zaten beşiği en son aylarda kuracağız sizinde fikirleriniz var mı dar alanı geniş tutmak için ne yapabilirim elimden geldiğince nasıl güzel bir oda yapabilirim ?

8 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Neden oraya oda yapacaksın ev tutunca kendi evinize yapın bimden yatak al anne yani yatağı ondna yatsın kuzucuk beşiğinide bekarlık odana köy yatar içinde devamlı kalmayacakmissin ki 
(8,298 puan) tarafından
Yani bencede
-Reklam-
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Bence orda bebek odası yapman gereksiz zaten ev tutacakmissiniz.sadece yatağının yanına bir tane küçük seyyar beşik al yeterli bence .
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Hiçbir şey yapma, beşiği yattığın odaya koy gideceksin zaten. Yerleşme ailenin yanına hep gözün kendi evinde olsun. Bir an önce ev tutulsun,tutulacak evin çocuk odasına bak ona göre hayal kur, şu an sadece sen ve bebek ayni odada olun. Annenin evinden de hiçbir şey atma
0 oy
tarafından

1 ay için mi oda kuracak sın :ermm:

zaten bebekler yeni doğduğu zaman nereye koysan yatıyorlar illa oda kurmak gerekmiyor küçük bir anne yanı yada normal bir beşik al evine gidince güzel bir şekilde odasını kurarsın 

0 oy
(1,080 puan) tarafından
Canim ben esimin egitimi oldugu icin iki ay kalmistim mecburi bi tane baby nest aldim minder bildigin tekli koltugu cevirdik yattigim cekyatin yanina koyduk icine o minderi cokta guzel yatti. Kis gunu sobali oldada cok zorlandim ama allah razi olsun annem bi gun olsun bana bisey hissettirmedi. Artik bebek uzayip sigmamaya basladi ama biz zaten evimize geldik artik :) 
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Cok saçma ya. Geçici bir süreliğine kalacağın yer icin bebek odası yapmak gereksiz. Park yatak alırsın oraya koyarsın mesela kendi evine gececegin zaman katlar kendinle beraber götürürsün o olur ama oda düzmek gereksiz
0 oy
(51,000 puan) tarafından
bebek odasina gerek yok sallanir kucuk besik al koy yanına idare eder seni kendi evinde.oda.yapsrsin
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben anladım seni canım doğum yapicaksin heves etmişsin odanın havasını değiştirip kendini iyi hissettirmeye çalışıyorsun moral olarak. Maddi imkanın varsa gönlünce yap. Annenede geldiginde odan olur. Madem dolabın eski bebek dolabı al ufaklarindan iki kapılı olanlar var trendyoldan bak. İsitiyosan kanepeyi değiştir istiyosan yer degisikligi yap. Odanı gormedigim için kafamda dizayn yapamiyorum şuan. Eğer yerin varsa park beşik al eger yerin yetmezse ufak besiklerden al trendyoldan bak ben ordan aldım herşeyi. Ne zaman ev tutacaginiz ne zaman tasinacaginiz belli degil sen kendi düzenini kur zaten senin kendi odanmis simdide bebegine oda yap annenede geldiginde rahat edersin. Bayramdan bayramada olsa annene geldiginde hem sana hem bebegine ait odan olur.  Annende kalkıp burayi neden torunumun odasi yaptın diyecek hali yok ya. İstiyosan duvar stckerlari al yapıştır kapıya süs al. Maksat odanın havasi değişsin. Doğum yapcaksin insan ister ya bi yeni esya alınsın evin havasi degissin. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 107 göst.
19 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yrdsn (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 996 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,510 puan) tarafından soruldu