Selam arkadaşlar yazıp biraz rahatlamak biraz da fikir almak istedim. Görümcem geldi 3 tane çocuğu var 3 de şımarık ve birbrinden yaramaz çocuk benimde 1 yaşında kızım var asla çocuklara suç bulmuyorum kızmak da istemiyorum ama ben mi abartmıyorum bilmiyorum. Kıymalı makarna yaptim ayran falan oruç değildi bende değildim. Neyse.. şakayla karışık makarna sevmem diyor gorumcem yemek söyledi tavuk ızgara sipariş verdi neyse hem makarna hem tavuk yedi. Kızları makarnaya doldurdu ketcabi sesim çıkmadı ne diyim çocuk diye bişey demedim kek yapmıştım ikram ettim çayla beraber her yeri kek yaptılar anneleri arkalarından geziyor her yer kek ellerinde yemekle geziyorlar anneleri oturmuş Instagram'da geziyor. Ben bı yandan kızımla bı yandan etrafı toplamak uğraşıyorum. İşte diyor yarın çarşıya gidecem ordan da sana gelirim kalırım diyor bende dedim ben anneme gidecem yarın tamam anahtarı bırak alt komşuna alırım ben gelir kalırım diyor kendi evi çarşının göbeğinde. Çok sorumsuz hiç bişeyden memnun değil. Kızımın çok oyuncağı yok alan bı insan değilim gözüm yok kendi durumları bizden daha iyi bi oda dolusu oyuncakları var kızları neyi görse anne eve götürelim diyor kızımın emzigine kadar almak istiyor 2 yaşında ki kızı anneleri sesini çıkarmıyor hiç bi şekilde madem öyle ben gitmem evimde kalırım dedim oyuncak içinde dedim ki neyi kızımın elinde görseniz alıyorsunuz dedim gülerek o gülerek herşeyi diyor yok makarna yemek değil benim için falan filan giderken öpüyor beni ayy çok sinirlenmişsin yüzünden ateş çıkıyor benim kızım uykusu varken mızmız ve biri varken yatmıyor bütün gün ağladı yeni uyudu. Çok sinirlendim sinirden Karman corman yazdım salona giriyorlar salondaki konsol üstündeki eşyaları ekliyorlar annelerinde tık yok yemim ederim çok sinirlendim ben eşyaya düşkün bi insan değilim ama bilmiyorum ben mi abartiyorim büyük konuşmak istemiyorum bütün sinirmi kızımdan çıkardım bağırdım ona çok ağladı sonra da pişman oldum hakkınızı helal edin uzun oldu
Keşke kızına bağırıp cagirmasaydin. Küçücük çocuk ne bilsin.
404,442 soru
12,116,063 cevap
36,461 kullanıcı