Kızlar oglum artık akşam saat 9 da bez takıyorum sabaha kadar isemiyor hiç kahvaltısını falan ediyor ancak öyle yapıyor çişini yani 8 e kadar falan baya bir işiyor o zaman da normal de sabaha kadar iserdi hep hatta gece bazen o kadar iserdi ki cisi çıkardı üstüne gündüz işeme sıklığı da değişti 3 4 saat bezi kuru kalıyor enfeksiyon mu dur yoksa eğitime hazır mı gerçi pskolejik olarak hiç hazır olduğunu sanmıyorum biraz travma oluştu bizim doktorumuz yüzünden hazır değilken denedik 20 aylıkken çok zor ve kötü bir süreçte n sonra tekrar beze döndük hala pskolejik etkisi var kakasını gelince veya çok sıkışınca ee eee diyip ağlıyor biraz tutup öyle yapıyor veya iseyince hemen gelip bezini değiştirmemiz istiyor çıkar deyip yatıyor 1 aydır böyle işeme sıklığı ben her ay enfeksiyon için kültür veriyorum bobrek sorunumuz vardı düzeldi ama hala tedbir amaçlı veriyoruz kültür inanın pskolejisi o kadar bozulmus ku o idrar torbasını takana kadar oluyorum takınca da çişini bütün gün tutuyor artık mecbur kalınca salıyor ne yapicam nasıl bi yol izlemeliyim sizce lütfen bilen varsa aciklasin