0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kafamda Bi sürü soru işareti kaygı var. Hemşireyim. 2 yıl kendim baktım kreşe verecegim malum. Hemen nobet verirler mi cok tedirginim. Konussam tolerans tanırlar mı acaba. Kızım bensiz uyumuyor. Memeden kestim ama hala benimle uyuyor. Ben de gece biraz daha büyüyene kadar yanında olmak istiyorum. Bu durumu yasayan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(270 puan) tarafından
Bunu aynen bu şekilde anlatmalısın çalıştığın hastaneye canım. Annesin sen, bence iyi bir hastanedeysen her türlü izini verirler. Ben de tercümanım. Haftanın 3 günü evden çalışıyorum, bana ayrıcalık tanıyorlar. Önceden haftada 5 gün çalışıyordum iş yerimde.
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Hep çalışan annelerin çocuklarına çok üzülen ben gene çalışan bir annenin yavrusu annesinden ayrı kalacak çok zor Allah'ım yar ve yardımcınız olsun 
0 oy
(482 puan) tarafından
Hangi hastanede çalışıyorsunuz 
0 oy
(482 puan) tarafından
2 yaşı doldurana kadar nobet verilmez ama sonra verirler tolerans tanırlar mi zannetmem.o zaman ekip düzeni bozulur servis sorumlusu bunlarla uğraşmak istemez  sen 2 nobet tutarken yanında ki adam.10 nobet tutarsa ortalık.karisir 
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Konuşursan mesaiye geçersin sorun olacağını sanmıyorum Allah kolaylık versin insallah
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım genelde hemşirelere daha çok tolerans tanıyorlar ama gidip konuşman durumu anlatman lazım tabii .Ben de bir iki ay sonra başlayacağım inşallah düzeli tutturabilirsiniz keşke daha erken yaşta ayrı yatırmaya alıştırsaydın senin için daha kolay olurdu. Ben iki çocuğu da 1 yaşında ayrı yatırmaya başladım o şekilde pek bir problem yaşamadık ama senin yaşadığın endişelerden bende de var. Allah yolunu açık etsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

404,450 soru