0 oy
588 göst.
Aile kategorisinde (341 puan) tarafından
Kızlar eşimin ailesine geldik köye yani benim bir akrabam var onun annesi de yengem oluyor bazen gidiyoruz oraya eşimin amcasının eski eside geliyor bazen geçende kadın bana dediki sizin düğününüzü benim eski eşim yaptı halbuki ben kaçtım kayinbabam kredi çekip yaptı bende eşime sordum ama oda bana babam kredi çekti bilmiyon mu falan dedi bende eşime dedim ki bak kimseye bişey söyleme ben illa o kadınla yüz yüze geliyorum yaptığı doğru değil ama bırak babana da kendi soylesin dedim aradan 4 ay geçmiş kocam az önce babasına amcamın eski karısı böyle böyle demiste çok sinir oldum da dedi babasını doldurdu da doldurdu şimdi ben kötü olucam eşim yüzünden benden çıkmış olucak sizce kim hatalı ben karışmak istemedikce eşimin inatla beni sorunların içine atması beni ondan soğutuyor 

11 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Eski eşi diyosun. Niye kötü olasın ki.
(341 puan) tarafından
Ama eski eşi yengemle çok samimi ve ayda yılda bir yüz yüze geliyorum
(1,102 puan) tarafından
Eski eşi yeni eşiyle mi samimi. Uzak dur öyle insanlardan.
(341 puan) tarafından
Yok kız öyle değil kadın eşimin amcasinin eski eşi yengem benim amcamın eşi ikisi komşular gelim gidim oluyor illa
(1,102 puan) tarafından
Bence kötü olcak bsey yok. Sana gelip bişey derse. Sen bana düğünü biz yaptık dedin bende eşime sordum ne var bunda dersin. Sevmem böyle yalan dolanı. Bende cat diye eşime soylerim. Aksini duyarsam o kişiye gider niye yalan konuşuyorsun da derim.
(341 puan) tarafından
Bende öyle canım ama ne bileyim eşimin böyle yapması ortalık karıştırması canımı sıkıyor
-Reklam-
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Esinde 4 ay geçmiş ne diye anlatıyor ki heyecan arıyor herhalde 
(341 puan) tarafından
Hiç sorma ya çok bıktım bu hareketlerinden
0 oy
tarafından
Karışmak istemiyorsan niye söylüyor sun sen hatalısın tabi bide soruyor musun 
(341 puan) tarafından
Hayır eşim hatalı ben ona söyledim diye güvendim diye babasına söylemesi gerekmiyordu
tarafından
Tamam da güvenle alakası yok ki bunun erkek olarak tabiki zoruna gider babası düğünü yapmış oda kocam yapmış diyo
Bilmiyorum valla hakkını helal et ama hatayı sende buldum ben kötü niyetle dememiş sin dir ama yanlış yinede
(1,052 puan) tarafından
Bence sende biliyormussunz kredi çekip yaptığını diye direk yüzüne vurmadım ki bide amcanın eski eşi cok uzak amca bile uzak yani kimin amcası kime düğün yapmış
0 oy
(4,021 puan) tarafından
Ben esime kizmazdim, ne alaka yani o kadinda bos bos bilmeden konusmasaymis. Ben olsam esimi veya kayinpederimi rencide edecek bu durumu coktan kaynanama kendim yetistirmistim. Bence sizde esinize bosuna kizmayin. Size bugun bunu uyduran arkadan neler uyduruyodur.
0 oy
tarafından
Doğruyu Bildiğin halde eşine neden söylüyorsun ki kadına neden demedin hayır kayınbabam krei çekti deseydin o zaman

hem konuşcan hem kötü olmayayım diye birşey yok maalesef 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Kesinlikle aklından çıkarma kadınlar arasında ne konusulursa konuşulsun normal de bir şey olsa asla eşine başka birine anlatma . Evet şimdi ortayab laf çıksa kabak senin başına patlayacak. 
0 oy
tarafından
Bence haklısın insan kocasına da mı guvenmeyecek bende söylerim bazı şeyleri ama gidip beni asla karistirmaz 
0 oy
tarafından
Sen kadınlar arasında konuşulan konuyu esine niye söylüyorsun ki
0 oy
(51,000 puan) tarafından
esin hakli bilsinler haklarında kim konusuyo
0 oy
(7,572 puan) tarafından
Doğru olanı yapmış eşin. Hatta ben ona bırakmaz kendim konuşurdum kadınla da konuşurdum 
0 oy
(301 puan) tarafından
Eşin yanlış yapmış ortaya seni karıştırmadan ve seni zan altında bırakmadan ne konuşcaksa konuşabilirdi. Demek ki karakter ve kişilik olarak seni savunan bir kimse değil. Sanada ders olsun bu dikkat et bundan sonra kocanla olan konuşmalara. En ufak birşeyde günah keçisi ilan etmiş seni. Seni ortaya atacağı konuşmaları yapma bundan sonra. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 705 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 689 göst.
1 Kasım 2021 Aile kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 827 göst.
11 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,889 soru

12,165,097 cevap