0 oy
267 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben 8 senedir evliyim eşimle bazı sorunlar yaşadık 8 ay önce ayrılmaya karar verdik.2 çocuğum var ama büyük deprem olduktan sonra oturup konuştuk düşündük boş yere çocukları annesiz babasız bırakmayalım dedik ve barışmaya karar verdik ama abilerim izin vermeyiz gitmiceksin dediler zaten daha önce de barışmak istedim izin vermemislerdi bnde benm hayatim yuvama bı şans daha vermek istiyorum dedim gidersen öldürürüz falan dediler ama anne babamin rızası vardı bnde izin alarak çıktım gittim abilerim öğrenince arayıp tehtid ettiler hakaret ettiler sonrada anne babamın üstüne yürümüşler derken herkes birbirine girmiş ve biraz da erkek düşkünü ailem abim kimse onunla konusmayacak demiş kalabalık bı aileyiz ve 3 kız kardeşim dışında kimse benimle konuşmuyor annem özellikle ölsem mezarıma bile gelmesn evime ateş düşürdu o demiş ve abilerim hem kocasıyla ayrilicak hemde kimse konusmayacak demiş şuan ayrı illerdeyiz beni eşimden ayrı biliyorlar ama biz aynı evdeyiz öğrense belkide öldürür bilmiyorum ne yapmaliyim ayrıca bnm biraz param vardı orda olduğum süreçte borç vermiştim 25 bin onu da vermediler bana ve ayrı sandıkları halde kimse sormuyor bile 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Durumun çok kritik gerçekten, islamin şiarlarına göre dönmek isteyen bir sahabe kadın oluyor, abisi birakmiyor, peygambere iletince kadin sahabe, gitmek istiyorsa kimsenin karismamasi gerektiğini söylüyor ve abiside tovbe ediyor haddi aştığı icin kadin kocasina gidiyor (allahualim) ama senin aile islama göre nasıl bakar, ne kadar itaatkar bilemem. Sence senin bu durumda Allaha bol bol dua edip, ondan yardım istemen gerekmez mi,  O dilemedikce kimse size zarar ve ya fayda sağlayamaz ki. 
(9,160 puan) tarafından
Ne güzel bir yorum burda böyle kolay kolay kimse yazmaz
(1 puan) tarafından
Kendim için değil de çocuklar için korktum ya çocuğuma bı zarar verirse diye
tarafından
Tevekkül (Allaha bırakmak, dayanmak, güvenmek), öyle bir şeydir ki, sadece kendin için değil, herşey için tevekkül etmeye başlarsın, o yüzden tevekkül etmeyi başarırsanız hiç bir şeyden, hic kimseden yana korkunuz ve kaygınız kalmaz. Ve şuan kendine şunu söyle, söyle ki içine ferahlık gelsin : "BENİ YARATAN, ELBET YOLUMU GÖSTERİR" (Şuara/78).
-Reklam-
0 oy
(9,160 puan) tarafından
Ben şu kafadayim eşinle çok büyük bir sorun yoksa ve birllesmeyi düşündüysem kimseyi takmam umrumda olmaz onlar kaybeder..
(1 puan) tarafından
Abileri ablaları insan takmaz siler belki ama insanın anne babası bide annem ve babam bana çok yakın oturuyorlar evde o yüzden rahat değilim eşime de mutlu edemiyorum cunki korkuyorum hep birden biri gelirse diye cunki herkes eşimle beni ayrı biliyorlar
0 oy
tarafından
Ben ne okudum nasıl bir aile böyle.hayat senın niçin tehdit ediyorlar anlamadım 
(1 puan) tarafından
Abim inat etmiş geri dönmeyecek sin eşine diyo babam kaç kez konuştu onla karışma gitmek istiyorsa gitsin diye ama babama bile bağırıp çağırdı giderse öldürürüm diye
0 oy
(9,109 puan) tarafından
İki ucu b.oklu değnek olmuş. Eşinle yaşadığınız sorun çok çok büyük bir şey miydi ki bu kadar tavır aldılar. Aslında aileler mutlu olur çocuğumuz yuvasını kurtardı diye. İki çocuk varmış bir de onlara yazık yani. 
(1 puan) tarafından
Şöyle eşimle ailesi yüzünden toparlayamiyorduk ama aileside kalmadı artık depremde başka ile gittiler onun ailesi biz kendi aramızda anlasirdik yoksa
0 oy
(239 puan) tarafından
Abilerin neden bu kadar karsilarki?
(1 puan) tarafından
İnat ettim diyo gitmiceksin yoksa eşimi tanımaz bile bizimkiler öyle kız verirken soran insanlar değil
(239 puan) tarafından
Garip vallahi
0 oy
(7,572 puan) tarafından
Neden abilerin bu kadar öfkeli peki? Anladığım kadarıyla eşinin sadece seninle sorunları olmamış. Abilerinle ne gibi problem oldu ki iş buralara kadar geldi 
(1 puan) tarafından
Abilerimle özel olarak sorunu olmadı çocukları almaya geldiği zaman abim kardesimden Bosan demiş eşim de karımdan ayrılmam deyince abimde yumruk atmış yüzüne onun dışında onlar bı araya gelmedi zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 304 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde RecoCoMinikColar (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 346 göst.