0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (1,416 puan) tarafından

Kizlar gene beynimi eriten çürüten bitiren kemiren bi sorumu sizinle paylasmak istedim :D 

Dinimizde büyünün tılsımın yeri var hepimiz hem fikiriz. Ama mesela esra erol müge anlı gibi programlara çıkan insanlar büyü yapildiğini idda ediyor bazilari gercekten mantıklı oluyor basit basit büyüleri söylüyolar iste ayirma büyüsü vs. Buraya kadar hersey okey 

Ama israrla program sunuculari "ne büyüsü kim size büyü yapsin" gibi olumsuz cümleler kuruyor. Hatta bi çok olay boylece kapaniyor atiyorum birisi öldürülmüş ne ceset cikiyo ne yapan cikiyor yok yani sifir ip ucu. 

Sorumu anlatabildigimi dusunuyorum insallah anlatabilmisimdir :D

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Seni anlıyorum sana katılıyorum da ama oraya çıkanlar gerçekten de büyü olmuyor ki görmedin mi muskadan cips paketi çıktı şimdi evet kesinlikle var ama bu kadar izleyici kitlesine sahip sunucular çıkıp aa evet büyü yapmışlar size deseler zaten yok denildigi halde bu hallere düşüyorsa sence neler yapar ? Büyüye inanmak sorun değil ama halkin bazı kesimi dini inanclar ve korkular yüzünden dolandirliriyor bence bu yüzden insanlaeri teşvik de etmemek için kabul etmiyorlar
(1,416 puan) tarafından
Çok mantikli ben boyle dusunmemistim :)
tarafından
Canım bu halk  bir tanesi çıkıp 28 Şubat'ta deprem olacak dedi diye fırtına kıyamet çadırda sokakta yattı günlerce :) biri hirsey diyorsa malesef mantikli olanı değil olmayanı dikkate aliyorlar
(1,416 puan) tarafından
:D cok mantikli konustun beni bile ikna ettin
tarafından
Ahahah sen olduysan tamamdır :D
tarafından
Muge dese ki sende bağlama büyüsü var adamlar izdivaç programında beğendiği kadına Yaz kızım hemen bir muska modunda takılır:D
-Reklam-
0 oy
(8,296 puan) tarafından
Aman kız bunumu takdin kafaya Esra Erol zaten bana tamamen kurgu geliyor ama büyü seylerine ben inanıyorum 
(1,416 puan) tarafından
Hic izlemem ne muge ne esra ama instagramda bi video gordum. Kadinin anlattiği hersey büyülere işaret ediyor (ben bu konuda az cok bilgi sahibiyim arastirmayi kurcalamayi severim) ama israrla müge hayir ne büyüsü diyo ondan merak ettim valla niye inanmiyolar diye
(8,296 puan) tarafından
Müge ısrarla biseyi diyosa doğrudur bence :D oda az çok araştırır ya
(1,416 puan) tarafından
Bence müge yanina bi tanede ilimli bilimli bi hoca alsin asdafa
0 oy
(820 puan) tarafından
Ben şu dönemde muska yazıyorum ,birlestiriyorum ayiriyorum diyen hiç kimseye inanmıyorum hepsi şarlatan. Bu bir ilim ve buna vakıf olmak öyle kolay değil ülkemin her yerinde adım başına sarlatan var mübarek.

Birde birçok şeyi iradesine hakim olamayıp yapıyorlar yapıyorlar sonra yok bende büyü var virt zırt sinek masalı hepsi 
(1,416 puan) tarafından
Askim orasi öyle zaten ama maalesef ilmi bilmi cok iyi bilip kotuye kullanip büyü yapanlarda var büyü etkisinde kalan garibanlarda var
(820 puan) tarafından
İlmi bilgisi iyi olanlar kafasını başka şeylere yorar canım. Mesela sende böyle bir ilim olsa milletle mi uğraşırsın yoksa daha farklı şeyler mi yaparsın:)
(1,416 puan) tarafından
Kaynanami büyülerim :D
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Bence müge anlı büyüye inanıyor ama programa çıkanların anlattıkları yanlarında getirdikleri şeyler şarlatanların işi nuskadan cips paketi çıkıyor öbür dünyadan üstü dua ile işlenmiş taşlar Eyüp Sultanda satılan kolye ucu çıkıyor sence inanır mı kadın buna?
(1,416 puan) tarafından
Ama iste bazilarinda gercekten ip ucu bile yok konu bi sonuca bağlanmadan bitiyo
(4,092 puan) tarafından
Çünkü savcılık kararı ile dosyaya gizlilik geliyor olay sonuçlandığı zaman açıklıyor
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kamuoyuna öyle bir etki vermek istemiyorlardır ya zaten ortalık şarlatan kaynıyor a bak gördün mü Müge apla da inanıyormuş hadi şu hocaya gidelim diyecek insan çoook :) 
0 oy
(50,982 puan) tarafından
büyü demek yasakti galiba tam emin degilim dikkat edersen hocalar bile diyemiyor. gecen sene mi neydi zahide yetisin programinda vardı bir konu Mustafa karatas bile gecistirdi duymamazlkktan geldi
0 oy
(5,810 puan) tarafından
E cips doritos posetine sarili kagit parcasina inanilirmi.  Oraya cikanlar genel olarak kandirilanlar korkutularak dolandirilanlar.   Akilli mantikli bir insanin inanmayacagi sekilde sabidik gubidik sekilde kandirilan kisiler. Bzimde mesela babamin amcasinin oglu biriyle nisanliydi yaninda calisan ciroz kiz vardi hergun bizim bahceye. Kemik gomuldu birkac ay boyinca her sabah bulundu o sonra ayrildi nisanlidan amcaoglu bu yaninda calsan kizla nisanlandi evlendi kedinkopek gibiler surekli kavga kavga.  Bazen dayak. Arada bi kadin gidio bikc gun adapazarina ordan gelio bi iki gu sonra yag bal oluyolar kavgalar azalio. Sonra artik etkisimi gecio noluosa yine kavgalar baslio kadin yine gdio tyzeninin ailesinin yanina. Gelio yag bal bise yok gibi gunahi boynuna hepimiz ondan bilioz kemikleri gommeyi. 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Özendirmemek için olabilir 
0 oy
(2,500 puan) tarafından
Ceset bilmem ne çıkmıyor değil başka konulara geçiliyor. Polisler yine araştırıyor ama ekran önünde gösterilmiyor. Sonuçlandığı zaman müge anlı açıklıyor ekranda. Ve bende inanmıyorum büyüye bilmem neye . İnsanları zaten hep bu yüzden dolandırdılar.
(5,117 puan) tarafından
Büyüye nasıl inanmazsın Peygamberimize de yapıldı
Dinde yasak fakat bu var olmadığını göstermez. Bizzat yakın arkadaşıma yapıldı kaynanası tarafından

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
8 Haziran 2023 Aile kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.