0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (1,984 puan) tarafından
Benim oğlan 8 aylık öyle telefonla televizyonla çok ilgisi yok ama bazen yemek konusunda çok ısrarcı oluyor mecbur kalıyorum o zaman da çocuk ilahisi tercih ediyorum animasyonlu olanlardan. Siz neler dinletiyorsunuz bir de kukulimiz var onu da çok seviyor günde 1 kere izleme hakkı var bazen ilahi bazen kukuli izliyor 

3 Cevaplar

+2 oy
(3,896 puan) tarafından
8 aylik bebek tv telefon izlememeli. Konusma geriligi, fazla izlemede otizm olusma, ogrenme de gucluk, dikkat daginikligi ihtimali oluyor. Cevremde cok cok ornekler var malesef. Telefon tv oyalama araci degildir. Onun yerine egitici oyuncaklar, bol sohbet (cevap vermesine gerek yok siz konusun o dinlesin, dil gelisimi icin onemli), kitap okuma vs olmali. Hatta birakin ortaligi kurcalasin.

Ilk 2 sene ekranla bulusmadi oglum. Suan 5 yasinda belli seyleri 2 saat izler.
(1,984 puan) tarafından
Ben de o yüzden çok zorlarsa günde 1 kere izletiyorum yemek yedirirken bütün gün ekran başında değil her gün izlemiyor
(3,896 puan) tarafından
Hic farketmez, ordaki hizli akisa alisirsa ilerki yaslarda zorlanacak. Yemek yedirirken ayrica tv tablet izletirseniz yeme bozuklugu olur cocugunuzda, siz yedigini dusunursunuz ama o ne yedigini bilmeden agzina tikilani yutar. Benim ki tavsiye ama uzmanlarda bu sekil diyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benımkı 2 yaşında tv telefon ilgisini çekmiyor izletmiyorum hiç vala yalan yok onun yerine akşamları masayı kenara çekiyorım ben oturup çayımı içiyorum kızımada yatağını getiriyorum oturma odasına baddaniye seriyorum zıplıyor oynuyor yatarken geri götürüyoruz yatağı geç kızıma aktivite oluyor hemde ben rahat ediyorum 
0 oy
(120 puan) tarafından
Bnm iki cocugum var kizim 2.5 oglumda 1 yasinda evde kaynanmla oturuyorum o hasta oldugu icin bütün evi yükü bende cocuklarima çok vakit ayiramiyorum mecbur tv izliyirlar ama egitici cizgi flimler izleyip kizim bir cok sey de öğreniyor bir aya kadar ayri eve cikinca insllh vakit ayiracam ikisinede

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 224 göst.
9 Temmuz 2021 Aile kategorisinde clk38 (1,426 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
16 Eylül 2021 Aile kategorisinde clk38 (1,426 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.