0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
15 günden fazladır baş ağrısı yaşıyorum gece rahatım ağrım olmuyor olsa da çok hafif yani uykumu bolmez ama gündüz olinca azcik gezip çocukların sesi süpürge sesi falan olinca başlıyor ağrımaya tek taraflı ya enseden ya sağ dan ya da şakak ağrıyor 10 senedir migrenim var bana göre migren ağrısı yaşadığım ama ilk defa bu kadar uzun sürdü dün gittim noroljye anlattım herşeyi migren ilacı verdi bama dideral ve migreout diye bir ilaç birde emar istedi ama gece iki buçukda vardı sadece ona da gitmem imkansiz gibi çocuklarin uyku saati babaların da asla durmazlar gidemedim başına gelen var mı başka birşey olma ihtimali var mı bilmiyorum doktora sordun bu kadar uzun sürmesi normal mi diye bazen kümelesir dedi ama ne bilim jnsan korkuyor yine de

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anneminde migreni vardı psikiyatriye gtti ilaç verdiler kullandı geçti daha migreni tutmuyor tavsiye ederim git psikiyatriye ilaç al annem baş ağrısından duramıyor kafasını duvarlara çalası geliyordu geçti çok şükür 
(789 puan) tarafından
Hergunmu tutardı migrenden mi yanj
tarafından
Migrenden canım evet her gün tutardı dayanamazdı
-Reklam-
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Bnm migrenmi bilmiyorum ama gece bile gözümü açar açmaz kafam ağrıyor 7/24 kafa ağrısıyla geziyorum şu son 4 günden beride burnum kanıyor migrenmi başka biseymi bilmiyorum vala ama illet bişey bu baş ağrısı 
(44 puan) tarafından
Kafanı içinde balon sisiriyorlar gibi mi hissediyorsun yoksa sadece agrimi
(789 puan) tarafından
Niue gitmedin bı hastaneye acile falan
(7,692 puan) tarafından
Kız ne balonu Ramazan davulcusu kafamın içinde sanki öyle berbat bişey

Kuzum aciller bı halta yaramıyor ya çoluk çocuk derdinden kendime sıra gelemdi daha :)
(789 puan) tarafından
Ama insan çocuk sesleri ile iyice beter oluyor bende baktım geçmiyor dün gittim mecburen en azından bir iğne vururlar
(7,692 puan) tarafından
Dayanilmicak gibi olursa giderim zaten

Olmamı kız onların sesi daha beter ya :D
0 oy
(44 puan) tarafından
Ben yaşadım canım hatta daha fazlasını yaşadım doktorun söylediğinin aynısını benimki demişti. Ara ara bu şekilde oluyormuş. Her gün başım ağrıyor demekten utanıyordum çoğunu söylemiyordum. Ama tetikleyen seyelere dikkat et ışık baharat çiğ soğan çiğ sarımsak 
(789 puan) tarafından
Ne kadar sürdü canım valla posjojim bozuldu kız 20 gün olacak nerdeyse nasıl bir illet tam bitti diyorum bir bakıyorum yine beri gelmis
(44 puan) tarafından
En uzun süren 45 gündü araliksiz her Allah'ın günü agrirdi. Sonra hafif hafif geçti yediklerime dikkat ettim çevreye dikkat ettim suyu daha fazla içtim çok şükür geçti o aralar boğulacak gibi olurdum balkondan aşağıya atlamak kafamı duvarlara vurmak gibi düşünceler bile gelirdi. Ağrıdan kurtulmak için ama hiç birşey kar etmemişti iğneler ilaçlar filan.
(789 puan) tarafından
Baya sürmüş benimde öyle galiba verem etti beni ya insan korkyor acaba başka birşey mi var diye ya senin nerden tutuyordu ağrı
(44 puan) tarafından
Her yerinden ense orta yanlar çenem bile agrirdi dişlerim boyoe sanki basınçtan patlayacak gibi olurdum. Ama korkma inşallah Allah'ın izniyle hiç birşeyin yoktur
(789 puan) tarafından
insaAlalh benimde geçer canım ya Allah razı olsun senden içim rahatladı biraz çok sağol
0 oy
(9,158 puan) tarafından
Tansiyonda olabilir 
0 oy
tarafından
Migren agrisi değil de benim uzun zamandır baş ağrım var geçmeyince artık nörolojiye gittim emar istedi kitle çıktı o yüzden ihmal etmeyin valla. Kusma bulantı oluyor mu diye sormuştu bide şakaklarim ağrıyor baskılar tarzda 
(789 puan) tarafından
Bulantı yok şimdilik şimdi nasılsınız kötü birşey mi peki sizinki geçmiş olsun Rabbim şifa versin
(789 puan) tarafından
Benimde tutunca ya şakak ya tek taraf tutar sess karşı çok duyarlı oluyorum en küçük seste kulaklarım çınlıyor ışığa fa öyle aşırı duyarlılik var sende var mı böyle şeyler
tarafından
Önceden vardı bende migren, senin gibiydim sessiz odaya gidince geciyodu :) yok canım daha belli değil salı günü hastaneye bidaha gidicem büyük ihtimal biyopsi yapilacak
(789 puan) tarafından
Ya insaAlalh önemli birşey değildir canım ilaç falan vermedi mi birşey demedi mi doktor Rabbim yavruna bagislasin insan kendin çok onları düşünüyor
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Migren  vardı cevremde  biride hacamat yaptı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (220 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,846 cevap

36,609 kullanıcı

...