Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
6 aylık bebeginize hangi bez kac numara kullaniyosunuz
0
oy
238
göst.
9 Nisan 2023
Diğer
kategorisinde
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
soruldu
sleppy natural 5 numara kullaniyorum 19'unda bebegim 7 aylık olucak kilosu 8000 olmak üzere az kaldi sleppy nin 5 numarasıda küçük geliyo sanki bu markanin bezi küçük gercekten 6 numarasına gecicem gibi görünüyor bu markayi kullananlar sizde de aynımi
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
0
oy
9 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
13 kilo bebeğim 5 numara baby me yada Molfix bez kullanıyoruz büyük gelmez mi 8 kilo bebeğe 5 numara bez canım 12-17 kilo yazıyor Aralık olarak çünkü ,bizde yeni 6 ya geçmeyi düşünüyoruz elimdeki bezler bitsin 6 ya geçeceğim
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
canım benim sleppynin bezleri küçük ufak oldugu icin 5 numara bile 8 kiloya küçük geliyor o yüzden 6 numaraya gecmeyi düşünüyorum normalde 4 numara kullaniyorduk primada. buralarda kalmadigi icin sleppye gectik numaramız değişti
9 Nisan 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kalıpları dar o zaman canım sıkıyorsa mecbur değiştireceksiniz haklısınız
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim kız 3 aylık 3 numara kullanıyorum 100 tane kaldi onlar bitince 4 numaraya geçerim baby turco kullanıyorum onu deneyebilirsin
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
sleppyden mumnunum da 5 numarada kücük geliyor gözüme 7 aylik olucak kilosu 8 kilo olmak üzere 6 numara daha iyi olur sanki
9 Nisan 2023
Sweety_97
(
13,601
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kiz da 8 kusur sleepy max 4 kullanıyorum
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
4 numara kücük bi beden buyügünu alin diyar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Sila_eymen
(
322
puan)
tarafından
cevaplandı
Slepynin kalıbı ufak 1 numara büyük almak gerekiyor hep ben ilk jenny willy kullanıyordum memnundum ama çok kalın yapısı var molfix denedim az buçuk sızdırma yaptı şimdi minies deniyorum bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Beyza32.56
(
79
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm sleppy bezlein kalıpları çok küçük gerceekten ben 6 kullanıyordum 4 gibi duruyordu ama BİM'in Nelly willy bezleri hem çok kaliteli hem çok büyük onlari tavsiye ederm
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
yok cnm bimin jenny willy bezi bebegime pişik yapmıştı normalde premium care kullaniyirduk dogdugundan beri burdaki marketlere artik gelmedigi icin sleppy bezine gectik 5 numara bile gözüme cok kücük geliyor 6 numaraya gecicem elimde 80 tane 5 numara bez kaldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Happymommy
(
1,985
puan)
tarafından
cevaplandı
8 aylık 10 kilo baby turco 5 kullanıyoruz
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
sleppy küçük bez oldugu icin ben 6 bedene gecmeyi düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
EsmaaEsinn
(
4,096
puan)
tarafından
cevaplandı
7 aylık olmasına 1 hafta var Molfix yada BİM'in 4 numara bezini kullanıyorum 8600, kilosu
9 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
slepp naturel kullaniyorum normalde 4 beden kullaniyoruz sleppy de küçük diye 5 e gectim ama oda küçük geldi gözüme bezi acar acmaz dar bi yapısı var 6 ya gecmeye düşünüyorum o biraz daha büyük
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
&Feriha Sarrafoglu&
(
2,226
puan)
tarafından
cevaplandı
Bebem naturel 4
Diğer bezler de 5
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Gunani
(
14,125
puan)
tarafından
cevaplandı
15 aylik suan uzun zamandir biz 6 kullaniyor7z bebem.natural
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Cngls
(
899
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl yani niye o kadar büyük kullanıyorsun benim kızım 8 aylık olacak 3 numara kullanıyorum kilosu da 7 buçuk cıvarı vardır
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
iyi okumadın sanırım cnm normalde prima premium care 4 numara kullanıyoruz. marketlere gelmedigi için sleppye gectik kalıpları çok küçük. kendi beden numsrasindan bi beden 5 numara aldim ama oda gözüme ufak küçük geldi içinde rahat edemeyecegini düşündüğüm için 6 numarada rahat eder diye alicam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Nisan 2023
Nz
(
591
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim bebeğimde 7 aylık molfiks ve bimin bezini 4 numara kullanıyorum hangisi denk gelirse onu alıyorum. 8 kilo civarındayız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
6 aylık oğlum 7500 kilo 4 numara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
7.5 aylik bebegim baby turco 3 nosunu kullanıyorum
Kizim 2.5 yasinda ondada ayni 3 no
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
Elifylmz0660
(
1,248
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla Molfix in 4 u küçük gelmeye başladı 5 ini aldım da daha denemedim ama
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Sleepy ve babyturco 'nun kalıpları çok küçük. Olması gerekenden 1 numara büyüğü tam oluyor. Benim kızım 10 aylık 4 numara molfix kullanıyoruz.
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
normalde biz 4 numara kullanıyoruz premium carede. artık markete gelmedigi icin sleppy gectik memnunuz fakat cok kucukler gercekten 5 numarası 3 numara gibi gözüküyor suan 5 numara sleppy kullaniyoruz ama gozüme cok kücük geliyor 6 numaraya gecicem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
baltopagiannesi
(
994
puan)
tarafından
cevaplandı
2 aylık 6 kilo sleepy kahverengi paket kullanıyoruz 3 numara biminki kalıbı çok güzel bide taşımıyor kardeşlerimde kullanmistik ama benimkine alerji yaptı sleepy natural bile kızarik yaptı o yüzden sadece kahverengi paketi kullanıyorum tasma yapmıyor alerji de yapmıyor bide kalıbı dar değil natural olan beyaz paket çok dar kalıbı 2300 doğmuştu bezler büyük geliyodu bitek o büyük olmamıştı ordan biliyorum
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
biz normalde premium care 4 beden kullaniyoruz da artik buralara gelmedigi icin sleppyi vardi eşim onu aldi kendi bedeninden bir beden 5 numara aldik onu kullaniyoruz ama oda gözüme çok ufak geldi o yüzden 6 numarada rahat eder diye düşünüyorum pişik kızarık vs yoktu. sleppy bio natural var onuda cok begenenler var buralarda satılsa da alsak keşke
10 Nisan 2023
baltopagiannesi
(
994
puan)
tarafından
yorumlandı
Hangisinde rahat ediyorsa onu kullanın ilaç değil bisey degil ne zararı olacak büyük bez kullanmanın dediğiniz gibi sleepy alerji açısından güzel bir bez yani doğal oldugu görünüyor sadece kalıbı dar Bi beden büyük alınır
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
bi beden büyüğünü aldim 5 numara bikac gün kullaniyo ama oda gözüme ufak geldigi icin 6 numaraya gecmeyi düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
Oslemomur
(
5,950
puan)
tarafından
cevaplandı
3 numara kullayordum prima premium care kullanıyorum 7 ayına girmesine yakın 4 nunaraya geçmiştim
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
bizde öyle premium care 4 beden kullaniyorduk marketlere gelmedigi icin sleppye gectik memnunum fakst boyutlari cok küçük kendi bedeninden bi numara 5 aldim ama gercekten oda küçük içi . 6 numarasini alicam elimdeki bitsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Nisan 2023
ayparstugba
(
2,220
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızım 11 kg hala sleepy 4 no kullanıyorum 6 ayllikken de 3 numara kullanıyordum. Sen çok büyük kullanıyorsun canım çuval gibi oluyodur
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
hayır cnm ne çuvalı 19 unda 7 aylık olucak bebeğim 8000 kilo olmak üzere kendi bedeni 4 numara ama sleppy bezleri gercekten çok küçük 4 numarasını bile kullanamadan bi beden büyük numaraya geçtim onu kullanmaya basladim sonradan içine falan bakınca çok dar geniş değil bebeğimin bu numara dada rahat edemeyecegini anladigim icin elimdeki bitsin 6 numaraya gecicem
10 Nisan 2023
ayparstugba
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
Önlem markalı bezin bezlerinin kalıbı gerçekten büyük cırt cirtlari esnemiyor sadece bı dene. Canım 6 numara bezler daha pahalı yazık daha küçük çok bezde gidiyordur. Bı dene istersen. Sleepy 4 numara ile önlem 4 numara arasında fark var foto atayım yorum olarak
10 Nisan 2023
ayparstugba
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
Resim yüklenmedi denedim ama neyse işte aklinda olsun
10 Nisan 2023
duygumiray
(
451
puan)
tarafından
yorumlandı
yok cnm ben sleppy den memnunum sadece kalıpları küçük oda 6 numaraya gecersem sorun hallolur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
884
göst.
Yenidogan bebeklerde gunde kac adet bez kullaniyosunuz
29 Mart 2019
Diğer
kategorisinde
Berf
(
6,399
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
81
göst.
Kac numara bez almaliyim 6 bucuk kilo
15 Temmuz 2023
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Nisan89
(
1,028
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
250
göst.
5 bucuk 6 aylik bebeginize 50 bez kacgun gidiyor
25 Mart 2021
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
14
cevap
714
göst.
2 yas (24 aylik) bebeklerinize kac numara ve hangi marka bez kullaniyorsunuz ?
2 Şubat 2021
Aile
kategorisinde
Bags Bunnuy
(
1,126
puan)
tarafından
soruldu
405,900
soru
12,165,776