0 oy
1,200 göst.
Aile kategorisinde (486 puan) tarafından
Kızlar kaynanam ile kalıyoruz eve geçecez az kaldı. Kaynanam bugün köye gitti. Tüm gün evde oglumlaydik. Neyse kaynanam geldi oynaştı ettu. Twbi cocukta atıldı babannesine. Kaynanam oglum sana bakmadi mi emzirip emzirip yatırdı miiii falan dedi bende niye bakmayım anne oynadım tabiki tum gun konuştuk falan dedim. Ama yine de ses etmedi. 2 kere böyle dedi bi kere de kayinbabama dedi gelince. Zoruma gitti. Esimde kavga ettigimisde çocuğa duzgun bak gibisinden laf etmişti kavga sırasında. Tartışmıştık baya yeni düzeldik. Ama kaynanamin dediğini söylemeli miyim bilmiyorum. Genelde söylememm annesiyle olanları falab. Söylesem de nasul söylemeliyim 

19 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Ne alaka eşine söylemen?? Söylemeni gerektirecek bir durum yok ortada bence olayı büyütmeye gerek yok 
tarafından
Bi sıkıntı yok tur inşallah Hayırlsı ile git gel ☺️ son aylar, haftalar geçmek bilmiyor ya
tarafından
Öyle ama içim buruk be gülüm, niye diye sorma şimdi rabbımle konusmaya gideceğim içimi dökeceğim icimin dermani ondadır :((
tarafından
Rabbim ferahlık versin inşallah. Derdin her neyse dermanını bulursun inşallah ☺️❤️
tarafından
Amiiin
tarafından
Teşekkürler melikke1903 :))
-Reklam-
+1 oy
(2,386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Niye söyleyesin ki. 9 senedir evliyim hiç eşime annen bana bunu dedi. Annen bana şöyle yaptı demedim. Boşu boşuna huzursuzluk çıkar. Bi faydası da olmaz yani söylemenin. Çok büyük bişey de değil 
(486 puan) tarafından
Açıkçası benden habersiz çocuğuma.cok sey yaptıkları için soylemek istedim hani her seye karışmasınlar givisinden. Ama söylemedim zamanı gelince bi sekilde belli ederim niyetimi
0 oy
tarafından
Bence hiç kariştırma
(486 puan) tarafından
Oyle yapacak gibiyim de sinir oldum baya
tarafından
Yani soylesende senden yana olmicak zaten sen soylediginle kötu oldugunla kalcan
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Bence gerek yok söylemeye hadsizlik etmiş ama eşinin annesi sonuçta kötü olsada eşin onu atacak değil aranız bozulmasın 
(486 puan) tarafından
Evet bende genelde söylemem söyleyecek olsam.cok kere bozuşurduk zaten hep sustum niyeyse bi söyleyesim gelmişti ama vazgececegim galiba
(1,991 puan) tarafından
Hep söyler ztn onlar hiç cevap verme sus takma
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Yaşlılar söyler genelde canım güya ilgileniyor torunuyla.. bunun için kocanla aranı bozma.. tıka kulağını
(486 puan) tarafından
Cook sabır lazım cidden
(2,751 puan) tarafından
Aynn saabır canım.. banada çok derlerdi hatta kayınpeder annen dövüyormu seni felan dersi saçma sapan muhabbet kuruyorlar işte torunları yla
(486 puan) tarafından
Daha neker göreceğiz acaba
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Sen kendini bildikten sonra ciddiye alma bence duymazdan gel ya hayat herkesin dediğini ciddiye alacak kadar uzun değil 
(486 puan) tarafından
Doğru diyosun valla
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Benim kaynanmda derdi bu çocuk aç aç diye aman söylesinler onun yüzünden oğlum kilolu oldu desin desin dursun boşver 
(486 puan) tarafından
Bana da diyolar onu ac değil diyorum anlamıyor
0 oy
tarafından
Söylesen seni savunacak tipte biri değil iş zaten soyleme
(486 puan) tarafından
Evet aynen öyle
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Malesef böyle patavatsızca sevmeler var memleketimizde,seviyo güya öyle düşün 

Ne demeye çalışmışsa çalışmış bilmem 
(486 puan) tarafından
Seviyor diye düşüneceğim sadece
0 oy
(389 puan) tarafından
Bende Çocuğumu babasına bırakıp bir yere gidip geldiğim zaman öyle söylerim şakasına yani ne var bunda abartmayın bence kocana kadar gitmesine gerek yok 
(486 puan) tarafından
Ama o babası. Bu babannesi yani bir yerde el kızı oluyorum. Her seferinde aynı şeyi söylüyor ilk defa yaptığı bir sey degil. Ayrıca esimle 2 kere kavga ettigimde çocuğa duzgun annelik yap dedi. O yüzden de bu lafa alınmam cok normal gibime geldi
(389 puan) tarafından
Eşini annesi mi dolduruyor acaba eğer öyleyse çok kötü ya. Bu arada lafa alınman normal ama bence kendin kayanana tavrını koy eşine şikayet etme
(486 puan) tarafından
Direkt aklıma o geldi ama ne hakla böyle bir sey yapıyor ki. Kendim bakıyorum onlar sevmeye alıyor sadece. Yem evibi temizlememi istiyor o sira çocuğu oyalıyor. Buna da bakmak diyor galiba. Ne diyeyim ki Allah görüyor kendim de biliyorum kimseye birsey ispatlamakta zorunda degilim
0 oy
tarafından
Biraz fazlamı alingansin acaba yani tamam belki igleneyici konuşuyordur ama böyle küçük şeyleri eşine soylersen sen zararlı çıkarsın 
(486 puan) tarafından
Yok aslında hiç söylemem ben ailesi ile ilgili seyleri genekde içime atarım. Kendilerinin yuzlerine de bisry demem ama sürekli söyleyince dillendirince kendimi kötü hissettim
tarafından
Bazı şeyleri duymazdan gelmek daha iyi gerçekten kimse annesinden güzel bakamaz zaten için rahatsa gerisini duyma konuşanlar susarlar elbet
0 oy
tarafından
Bende söylemem, ama ne bilim zor Bi durum, senin kaynana arabozucu gibi, elhamdülillah benim kaynanada ondan yok, tabi çocuk olunca nasıl olur bilmem, ama kaynanana tavrını net ve sert koy bi daha sorun olacaksa esini cek yatakodasina anlat böyle böyle diye, umarım seni anlar. 
(486 puan) tarafından
Bende hiç söylemem benim çocuğum hakkindada hic beni dinlemezler vermeyin etmeyin dedigimi de yaparlar biraz hadlerini bilsin istiyorum ama onunda zamani var
tarafından
Zor be gülüm, bak mesela ben hamileyim, 3 ay gibi bir süre kaldı doğuma kaynanam gilin tek torunu var onun üzerine o kadar düşmüşler ki, cok seviyorlar,  bu gün kayinbabam yaşlı olmasına rağmen arkasında dolanıyor bende espri tarzi kayinanama dedim ki babam yoruldu ama daha sırada ikinci torun var, o torunu büyür sıra buna gelir, kaynanam açık açık yok ya yapmaz bu başka demez mi bir gücendim kalbim paramparca oldu, tabi o ilk goz ağrısı onu cok seviyor ama buda... demeden, Kayınannem: işte ondan sevmek felan dedi lafı dolandırdı dahada gücendim ve sustum, sonra içimden, karnımdaki ogluma dedim ki annem seni kimseler sevmesede olur annen baban sevse yeter ondan ziyade seni Allah sevse yeter :((((
(486 puan) tarafından
Valla ne desem bilmiyorum. Bizimkilerin 4 torunu var. Kızlarından hepsi. Benimki tek oğlan. Ne kadar hepsi ayni desede benimkine daha  farklılar açık ve net yani üzülüyorum bu duruma diğerleri de çocuk sonuçta. Ama bu cahillik bence. Ama dediğin gibi siz sevginizi öyle cok verin ki baska bir yerde aramasın. Böyle seyler icin uzme kendini bebeğin etkilenir.
tarafından
Üzmemek elde değil boylede denmez bu da onun oğlu onceki de ikiside torunu yani gerçekten cahillik hamile hamile kirmaya ne gerek bu ikincidir boyle yapıyor ilkinde esime dedim, ne takıyorsun sevmezlerse sevmesinler, sevmek zorunda degiller boşver takma boyle sacma seyleri desede ne bilim kiriliyor insan, ama galiba eşim hakli sevmezlerse kendileri bilirler
(486 puan) tarafından
Kesinlikle aynen öyle
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yani eşine neyi soylicen anlamadım kadin bişey dememiş sen fazla alıngan birisin galiba boşver kafana takip herşeyi hayati kendine de eşine de zindan etme yanj bunj söyleyince eline bişey geçmez aksine eşinin gözünde alingan herşeye küsen biri olursun benden demesi
(486 puan) tarafından
Ben aslında hic söylemem ama surekli cocugum hakkinda bana sorulmadan cok sey yaptıkları için her sey gozume batmaya başladı diyebilirim
0 oy
tarafından
İlk çocuğun yeni evlisin belli daha evliliğin ensindesin bakma bana bende beş yıllık evliyim ama biraz çözdüm bu evlilik müessesesini aslında kaynana kayinpeder görümce şeytan üçgenini... Bak kaynananla ne olursa eşine anlat demiyorum ama zoruna giden hoşuna gitmeyen hal ve hareketlerini anlat eşine zoruma gidiyor böyle demesi böyle davranması bana bunları söyledi sen söyle niye böyle dedi gibisinden söyle eşine söyle ki yarın öbür gün eşine seni söylediğinde eşin de cevabini versin diye 
(486 puan) tarafından
Eşim beni savunur mu bilmiyorum. Cok basit konu olduğu için soykemefim
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Esini karistirmalik bi durum goremedim.cocuk bu seni saatlerce goruyo tabiki degisik birini gorunce cilvelenir cok normal su kaynanalar dilini tutsa hayat ne guzel olur dimi
(486 puan) tarafından
Evet dediğin gibi oluyor farklı biri görünce heyecan yapıyor onun yerine cok mu özledin beni dese daha iyi olurdu
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kavga etmenizi istiyor olabilir söyleme ama sen de tatlı tatlı çak
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Buraya yazacak kadar kafama takacağıma direk söylerdim ne yani 
(486 puan) tarafından
Normalde söylemem ben böyle seyleri o yuzdrn çok kararsız kaldım ama söylemedim
(2,745 puan) tarafından
Bosver ya hiç uzatma bu sefer yine yaparsa ben üzülüyorum sen böyle şeyler söyleyince diye ilet
0 oy
(5,297 puan) tarafından
esinle kavgandan sonra soylediyse duydugu icin demiştir 
(486 puan) tarafından
Belkise olabilir
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Sana tavsiye ne olursa olsun eşine anasını şikayet etme görmesini sagla ama sen şikayet etme o anda sessiz kalma yapıştır cevabını anası seni şikayet ederse aaaa annem yanlış anlamış de geç 
(486 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun annesi sonustao da
(7,438 puan) tarafından
Hem annesi hemde sen şikayet ettikçe sen suçlu durumuna düşersin
(486 puan) tarafından
O yuzden sustum bende sinirimde geçti zaten aman bos ver dedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
0 oy
29 cevap 777 göst.
0 oy
6 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,233 puan) tarafından soruldu

403,511 soru

12,089,151 cevap

36,380 kullanıcı

...