Kızım 2020 Mayıs sonu doğumlu yani tam pandemiye denk geldi o yüzden kızımdan dolayı mı böyle yorgunum yoksa o günlerde mi kaybettim hevesimi emin olamıyorum. Kızıma da haksızlık etmek istemiyorum tabi sonuçta bir canı büyütmek kolay değil ama kızım genel olarak sakin mizaçlı ama ne bileyim ben mi tahammülsüzüm anlamadım. Bazı akşamlar dayak yemiş gibi hissediyorum. Kendim için bişey yapmak dahi gelmiyor içimden, kızımla alakalı değil ya da vakitsizlikten değil. Eşim der bana bırak istediğin yere git gez diye ama içimden hicbisey gelmiyor. Sanki dünyanın yükü omuzlarimda öyle bir yorgunluk. Kızım ilk doğduğunda kaçıp gitmek istiyordum artık ona bile üşeniyorum gereksiz bir karamsarlık var üzerimde. Böyle hissedenler hadi yazın da çözüm bulmaya çalışalım . Ha bu arada normalde çalışıyordum ve nerdeyse her yıl gezerdik eşimle, yurt içi yurt dışı turlara katılırdk ya da alırdık sırt cantamizi içimizden neresi gelirse oraya giderdik. Kızımla birlikte izne ayrıldım ve tabi gezmelere ara verdik, bu mu içten içe yiyor beni bilemedim. Gezdikçe tazelenirdim ben
2020 11 haziran da doğan kızım var
2021 26 temmuzda doğan bir de oğlum
Ikisi de çok zor yenidogan ve bebeklik geçirdi
Evet kendimi çökmüş hissediyorum ama bunu sonuna kadar hak ettiğimi düşünüyorum
2020 Ocak doğumlu
2022 temiz doğumlu iki oğlum var çocukların bakımı ile ilgili deyilde herşeyden bir bıkmış,hevesi kalmamış biriyim bu aralar cocukalri alıp çarşıya gideyim diyorum sonra amannn ne gerek var iki çocukla irezil olmaya diyip oturuyorum bazen herkesten nefret ediyorum çok çok kısa saniyeler süren herkesi seviyorum ama çok kısa
Ne güzel eşin çık filan diyormuş benim öküz onuda yapmaz köyde iki çocukla kafama huni takip dolanıyorum işte
İçeriği okumadım başlığa göre cevaplayayım bugün tamda böyleyim valla yorgun bitkin ve bıkkın 16 aylık oğlum var diş çıkarıyo sanırım bi kaç gündür hep bi huysuz hiçbişeyden memnun olamayış oyy oyy sürekli kucak istiyo ısırıyo valla çok yoruldum istediklerini yapmayınca çığlık çığlığayız zor bela az önce uyuttum inşallah sabaha kadar uyanmaz da bende dinlendirim
1,498,280 soru
24,474,635 cevap
355,374 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın