Eşimle 2.5 yıldır evliydik. Çocuğumuz yok. Eşim her zaman sevgisini az belli eden, soğuk ve umursamaz biriydi. Dönem dönem sevgisini belli eder, ben hep bununla yetinmeye çalışırdım. Son dönemlerde bana olan ilgisinin azaldığını, bana sevgisinde bir sorun olduğunu anlıyordum. Dün konuştuk, ona dedim ki, bence ben senin sevdiğin kadın değilim, esas kadın ben değilim, bunu hareketlerinden anlıyorum bence sen benimle bir mantık evliliği yaptın, ben uyumluyum, iyiyim güzelim vs. Diye benimle bir evlilik yaptın ama beni hiçbir zaman çok sevmedin hatta bence gençlik dönemlerinde bir kadına çok aşık olmuşsundur dedim. Bana evet dedi, beni çok sevmediğini itiraf etti. Sonrasında baya ağladım bildiğiniz onun gözünün önünde kriz geçirdim, ben bu haldeyken o da bana dünyanın sonu mu böyle saçma sapan haraketler yapma, artık benimle zamanını kaybetme dedi, boşanmaya karar verdik. Her şeyi geçtim, bunca yıl madem beni sevmiyordu bana nasıl oynadı ? Artık böyle bir şeyin kabulü olmaz. Her şeyin yalan olduğunu anladım fakat ben eşimi gerçekten çok seviyorum, onu nasıl unutacağım ? Yoluma nasıl devam edeceğim ? Ne yapmalıyım ?