0 oy
1,860 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliydik. Çocuğumuz yok. Eşim her zaman sevgisini az belli eden, soğuk ve umursamaz biriydi. Dönem dönem sevgisini belli eder, ben hep bununla yetinmeye çalışırdım. Son dönemlerde bana olan ilgisinin azaldığını, bana sevgisinde bir sorun olduğunu anlıyordum. Dün konuştuk, ona dedim ki, bence ben senin sevdiğin kadın değilim, esas kadın ben değilim, bunu hareketlerinden anlıyorum bence sen benimle bir mantık evliliği yaptın, ben uyumluyum, iyiyim güzelim vs. Diye benimle bir evlilik yaptın ama beni hiçbir zaman çok sevmedin hatta bence gençlik dönemlerinde bir kadına çok aşık olmuşsundur dedim. Bana evet dedi, beni çok sevmediğini itiraf etti. Sonrasında baya ağladım bildiğiniz onun gözünün önünde kriz geçirdim, ben bu haldeyken o da bana dünyanın sonu mu böyle saçma sapan haraketler yapma, artık benimle zamanını kaybetme dedi, boşanmaya karar verdik. Her şeyi geçtim, bunca yıl madem beni sevmiyordu bana nasıl oynadı ? Artık böyle bir şeyin kabulü olmaz. Her şeyin yalan olduğunu anladım fakat ben eşimi gerçekten çok seviyorum, onu nasıl unutacağım ? Yoluma nasıl devam edeceğim ? Ne yapmalıyım ? 

45 Cevaplar

0 oy
(2,261 puan) tarafından
Cinsel hayatınız da yolundaymış . Başka biri olmasa bir erkek kolay kolay yuvasını yikmaz gibi geliyor bana arada çok büyük bir sorun yoksa ki sizin yok. Bu şekilde kötü düşünmek istemezdim. Ama bide bazen erkekler düşünmeden konuşabiliyor ileriyi hesap etmeden. Belki pişman olur dediklerine . Bir süre ayrı kalmak iyi gelebilir baktınız olmuyor boşanırsiniz. Allah yardımcın olsun çocuk olmaması çok iyi . Bide sen aşıksan er geç gözlerin açılır onu hayatında sen istemeyebilirsin de bu sefer o seni ister. Aşk biter ama sevgi kolay kolay bitmez 
tarafından
Ben aşığım :(
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından

Yemin ederim hayatımda senin kadar şanslı bir insanı görmedim Öncelikle böyle bir şey yaşadığın için gerçekten çok üzüldüm ama şu an çocuğun yok Gerçekten bu çok iyi Yaşının genç olduğunu düşünüyorum Belki ileride seni seven seni çok mutlu eden birisi çıkacak lütfen sizi istemeyen bireyleri siz de istemeyin çocuğun olmaması da çok süper bir şey Çünkü çocuğun oldu mu kolay kolay karar veremiyorsun

0 oy
(7,639 puan) tarafından
Umursamaz ol güçlü dur kendi ne her zaman kinden daha iyi bak bakımlı ol   seni cidden seven değer veren biri olucak o zaman bu yazın için ne kadar saçma yazmışım diceksin suan böyle hıssetmen gayet normal zaman ver kendine su akar yolunu bulur
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Sen ne zaman onu unutmaya onu sevmemeye başlarsan o senı sevmeye başlar . Doğanın kanunu bu. Hemen pılını pırtını topla onun yanından ayrıl. Asla ulaşamasın sana. Sende hiç arayıp sorma. Aramak için bahane de üretme. Hayatına devam et işte o zaman senin değerini anlar aşık olur 
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Canım benim Allah huzurunuzu artırsın bence birakkma eşini yani bı sorun yok ortada tamam sevgisiz davranıyor ama zamanla düzelir cnm dua et oku üfle düzelir inşallah sevgin bitmeden ayrilirsan çok pişman olursun geri istersin onu çok ben yaşadım biliyorum ki benim evliliğim çok sikintiliydi halada öyle bırakıp gitimm sevgisizligunden iki çocukla bide düşün davranisindan dolayı sonra pişman oldum geri geldim yani gerçekten san bı kardeş tavsiyesi içindeki sevgi bitmeden gitme eşinin laflarinida takma canım eşim bana neler neler dedi bu az kalır ama bırakmadım eşimi şimdi senin çok zor bı dönemin işte şimdi eşine sıkı sıkı sarıl sakın bırakma sürekli sen sevgini dile getir seni seviyorum faln de onun laflarına bakma emin ol farkı goreceksin zamnala sakın pes etme boşanmak kolay değil gerçekten şeytanın oyununa gelme şeytan vesvese veriyor sakın onu dinleme dua et bol bol oku üfle eşine düzelecektir inşallah 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,710 göst.
15 Eylül 2019 Aile kategorisinde Demet (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,622 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
22 Kasım 2023 Aile kategorisinde fatos18 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 286 göst.