+1 oy
85 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhabalar bugün buhar makinası oda nemlendiricisi aldım internetten boyu küçük bişey su bardağından biraz buyuk.icinde kullanım kılavuzu çıkmadı.icine su koydum 6 saat dayanıyor yazıyor .şimdi gece ben açacağım ama suyu biterse kapanır mı kendi kendine .bı sıkıntı cikarmi merak ediyorum suyu nekadar süre dayanıyor .su biterse sıkıntı olurmu prizde çünkü kafama takıldı.bebegim var onun için aldım.suyu biterse yangın falan çıkmaz demi çok kafama taktım bu gece kullanmayacağım yoksa ki.yarin sabahtan denerim olmadı ne olacak ne bitecek bakarım ama şuan için bilgisi olan yazabilirim acaba 

1 cevap

0 oy
(4,841 puan) tarafından
soğuk buhar cihazı İse gunde 20 şer dakıka vermen yeterli 2 3 defa eger nemlendirici ise günde 2 3 kez aralıklı 20 30 dakıka calıstırman yeterli fazlası basş agrısı agızda kuruluk öksuruk yapar sakın prizde bırakma kendın ver ve sonra kapat 
tarafından
Evet soğuk buhar cihazı.ben zaten peteklerden dolayı hava kuruyor diye rahat uyusun diye almıştım .hani biraz tıkanıklığı var öksürüyor rahat uyusun diye önerdiler.alanlar tüm gün açık tutuyorlarmis rahatladiklarini belirttiler kafam karıştı gerçekten.yorumunuz için teşekkür ederim yatarken kapatmayı düşünüyorum icime sinmedi
(4,841 puan) tarafından
soğuk buhar cihazı gunde  cocuklara 2 yada 3 kez 20 dakıkadan fazla olmamak şartıyla verilebilir. Asla tüm gün verilemez  nem için kettle yada nem cihazınız varsa oda 30dakıkadan uzun olmamak şartı ile gunde 2 yada3 kere odayı nemlendırmek amacıyla kullanabılırsınız cihazı bana atarsanız özelliklere bakar daha detaylı vbilgi veririm
tarafından
Çok teşekkür ederim sabah atarım .haklısınız herşeyin fazlası zarar.ben bunun öncesinde hep ıslak havluyu peteğin üstüne koydum .soğana karanfiller batırdım koydum .ama o soğan öyle bı pis koku yapıyor ki odayı mide bulandırıcı yani.odayi zaten kışın bile iki üç kere havalandiriyorum.baska napim derken bunu önerdiler yorumları da çok iyidi
(4,841 puan) tarafından
peteklere su koymak yada kıyafet koymak en etkılı en uzun çözümlerden biridir
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 134 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde _Melikeee_ (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 298 göst.