Ortada fol yok yumurta yok. Kaç gündür gitmiyorum diye gidesim geldi m.al kafam otur evinde dimi ne işin var yani...?
Neymiş ilkinde biz cahillik etmişiz kızımın adını biz koymuşuz bir daha bebek olirsa kaynana koyacakmış nede olsa babaannesiymis. Dedim yok ben kendim koycm hiç kusura bakmasın kimse dedim. Yok yok ben koycam sende kim oluyorsun dedi..? Annesiyim dedim ama siz demediniz mi ilkinde biz koyalım diğeri de siz dedim orda duruma göre bakarız dedim dedim ama ben koycm dedim.
Sevmeyle babaanne olmuyor kızımı sevmisligi yok kızıma bakmisligi hiç yok maddi manevi destek desen hiç yok gelmiş bana babaannesiyim diyor. Dedim doğurmuyorum madem öyle. Diyorki öyle bir dogururuum ki..? Dedim anne boş boş konuşma
Şimdide bana küstü küsersen kus çokta umrumda yani sinirlerim bozuldu yani
Hahhah Allahım akıl fikir versin ne diyim bacım (kaynanana)
Heheheheh kusura bakma sen kim oluyor diyişine gülesim geldi birden. Allahım ne insanlar var ya gerçekten Allah sana sabır versin zor bir durum. İlkinde adını o koymadı diye ilgilenmemiştir. Hangi devirde yaşıyoruz babaanne kim de adını o koyucakmış. Herseyini ben çekiyorum ediyorum bir de isimi ona mı koydurtucam. Şükür öyle bir kayınvalideye sahip değilim hiç birşeyime karışmaz etmez. Çocuğu sever bakar eder maddi manevi herkes destek olur. Senin yerinde olsam bitane evcil h*yvan alırdım çok isim koymak istiyorsan al buna koy der verirdim
Kafayi yemis bebege isim cok vermek istiyosa kendi dogursun onu tutan yok
Çok gereksiz konuşmalar yapmış kaynanan
1,489,312 soru
24,342,278 cevap
346,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın