0 oy
133 göst.
Aile kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar kızım 11 günlük 10.30'da emmeye başladı ve şimdi uyuyor hala uyandırıp emzirmeli miyim yoksa kendisinin uyanmasını beklemeliyim bazı Doktorlar kendisini uyanmasını bekle diyor bazikinler uyandıracaksın diyor ilk bebeğim bilgim yok açımdır şimdi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız uyandır tabi kan şekeri düşer sarılık olur bebeğin Allah korusun 
-Reklam-
0 oy
(9,166 puan) tarafından
Uyandır canım çok küçük sarılık olue
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Daha çok küçük canım o kadarlıkksn ben 2 saat bile beklemiyordum açıkçası kan şekeri düşer sarılık olur kesinlikle bu zamanlarda sık sık emzir 
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Kendi uyanmasi icinndaha cok. Kucuk sarilik olur kan sekerinduser onun icinde uyur sık emzirmelisin
0 oy
tarafından
Daha çok küçük 2 saate bir emzir sarılığı yükselip şekeri düşerse çok zor uyandirirsin uyandır sen
0 oy
tarafından
Gündüzleri 2 saatte bir akşamları 3 saatte bi emzirmen gerekiyor canım. Yenidoğan kan şekeri filan düşer. Sarılığa  yakalanır. Çok beslemen lazım ki sarılık olsa bile çabuk atlatır. 
0 oy
(625 puan) tarafından
Uyandırıp emzir ilk 30 gün 3 saati geçirme
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Tabiki uyandırma lazım yeni doğan bebek hep uyur zaten 
0 oy
tarafından
Kız ben sarılık olmasın diye saatte bir emzirdim 2 saati geçirme kan şekeri düşüyor o yüzden uyanmasıda zor oluyor 
0 oy
(928 puan) tarafından
Kız beklenmez bu saate kadar, 2 saate bir emzirmen gerekiyor. Bebiş daha çok çok küçük, onlara kalsa 24 saat uyur yani. Uyandır çabuk çabuk 
0 oy
(6,753 puan) tarafından
Uyandir canim. Daha çok küçük saat başı emzirmen lazım sarılık olmamasi icin. 3 saat olmuş genelde 2 saatte bir uyandirip emzirmek gerekiyor. Altını ac uyanir
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Uyandırıp emzir canım. Yenidoğan uyur zaten hep. Benimki de öyleydi Ben zorla uyandırıp emzirirdim şu an iki buçuk aylık uyumuyor ama ben ağlamasını acıkmasını beklemeden emziriyorum mesela.
(2,980 puan) tarafından
Canım nasılsın bebis napiyor ☺️❤️
(1,820 puan) tarafından
Ayy iyiyim çok şükür canım ☺️ bebis de iyi yeni emzirdim şu an etrafına bakıyor :)) sen nasılsın senin ki nasıl napiyor nasıl gidiyir bakalım ♥️♥️
(2,980 puan) tarafından
Biz de iyiyiz canım bebisle uğraş dur❤️❤️bende şimdi emziriyorum öyle bana bakıyor
Cok şükür iyi gidiyoruz bugün biraz huysuzluk vardı anlamadım niye öyle oldu normalde uykusu guzeldi bugün hiç uyumadı
(1,820 puan) tarafından
Arada oluyor öyle canım. Lavin de bazen öyle yapıyor geçen gün tüm gün hiç uyumadı ataklar oluyormus sanırım. Ayy emzirirken böyle gözünün icine bakıyor ya eriyor bitiyorum bennn♥️♥️
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Uyandır burnunu sık hafiften ayak altını yavaşça gıdıkla uyanmasını ve emmesini sağla eğer sarılık olur ve yükselir ise iyi olmaz o yüzden yarım saat ara ile emzirmelisin ne kadar çok emerse ilk sütünü o kadar çabuk gelişir kendini toparlar 

Hayırlı olsun bu arada

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 126 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 308 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde MELTEM ❤ (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
0 oy
12 cevap 1,859 göst.