0 oy
1,072 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
32 aylık çok az var konuşması. Ne yapacak ben ya. Parka gidiyorum oğlumla aynı ay olanlar Cat oat olan da var sohbet edebilen de. Anladım ben oğlumla ilgilenememisim. İyi anne olamamisim. İki aydır uğraşıyorum pek bir gelism kat edemedik . Çok yollar deniyorum. Konuşmaktan dilim damagim kuruyor 

26 Cevaplar

0 oy
(2,908 puan) tarafından
Geçen bi konuşma eğitmeniyle karşılaştım oğlumla 1 saat kadar ilgilendi saolsun benimkide 32 aylık tek tük konuşuyor ilgisiz kalmış dedi birde oturup etkinlik yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla dedi valla adam doğru söyledi hiç beraber oynamıyoruz oğlum istemiyor etkinlik yapmıyor 
tarafından
Özelden konusabilirmiyoz vallahi çok ihtiyacım var beni anlayan birilerine
(2,908 puan) tarafından
Tabi canm
-Reklam-
0 oy
(9,412 puan) tarafından
Benim Ekim'de 4 yaşını dolduruyo daha konuşmuyo bende çok ağlayıp zirladim kendimi sucladim durmadan konuştum doktor doktor gezdim yok hiç birşey değişmedi şimdi daha iyi kendini ifade ediyo yarim.yamalak yanlış kelime ediyo ama anlıyorum zamana bıraktım anaokula yolayacam Eylül'de bakalim
0 oy
(220 puan) tarafından
Benim oğlum 43 aylik 4 yaşına girecek Kasım da anca anca kelimeleri birleştirip konuşmaya başladı ve hala daha eksikleri var her çocuk bir olmaz 6 7 yaşına kadar konuşmayan çocuk var egerki doktorluk Bi sorun yoksa bu kadar kendinizi suclamanin da manası yok bence zamanı gelince herseyi kendiliğinden yapıyorlar yeterli zaman ver.
tarafından
Bunlar nor.al değil ama ya
0 oy
(3,899 puan) tarafından
Ekranla cok hazir nesir olduysa 2 yasindan once malesrlef gecikmelee olabiliyor. Bol kitap okuyarak, sosyal ortamlara girerek ve cevap vermese de sohbetle acilir. Ama stres yapio bunu cocuga yansitmamak gerek. Baktiniz acilmadi destek alin. Kendinizi de suclamayin, Allah dermansiz dert vermesin. Konusur merak etmeyin.
0 oy
tarafından
Ablam kızını dil terapistine götürdü seansına 750 TL vermiş ama iki defa gitmesin rağmen baya gelişim var iki buçuk yaşında hiç konuşmuyordu 
tarafından
Nerde hangi sehirde
0 oy
(9,537 puan) tarafından
Oğlum da 2.5 yaşında bence normal ama çevremde böyle sinir ettikleri için kafam rahat etsin diye bugün Dr. A gittik gelişim testine girdik doktor gayet iyi yasinin çocuğu tw telefona fazla maruz kalmasin puzzle falan alın dedi bisey yok şükür... her çocuk bir olmuyor 
tarafından
Özelden yazacağım cevap verirseniz sevinirim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde Naz0000000000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 973 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde elifcfcf (8 puan) tarafından soruldu