Hamilelikte neyden tiksindiniz diye okuduğum bir postta kaynanam kaynatamdan soğudum diyen insanlar gördüm burda dedim o nasıl oluyo aynısını bende yaşıyorum azcik içimi dökmek istiyorum bugün dinlerseniz
Güzel gitsin herşey herşeyimi hamileligimi güzel yasiyim derken zehir eden kaynanam var bazen o kadar çok nefret ediyorum ki ondan biraz önceki olan olayı anlatmak istiyorum bunlar iki gün önce İstanbul'dan geldiler gezmeye gitmişlerdi 1 hafta ev bana kaldı beraber yaşıyoruz bu arada temizliğimi yaptım eşime hergün yemek hazırladım ve hicbisey yapmamış oldum neymiş hiç temizlik yapmamışim evde. Bide görümcem var 18 yaşında okula gittiğini bahane edip sınava girecek diye hicnir ise dokunmuyo ve bende hiç demedim ki bu zamana kadar şunu yap şunu kaldır demedim 6 aylık evliyim 5 aylık da hamileyim hiçbir zaman onlar gezmeye gitmesinde bile şunu kaldır demedim önüne yemegini ben koydum ben kaldırdım yiyip yiyip kalktı gitti tam diycem diyip hiç demedim neyse olanlar bunlar kaynanamin bir huyu var herşeyi şakaya vurup herşeyi söyler söyledi söyledi bende hiç tinlamadim ben salondayim o kaynatamla mutfakta söyledi söyledi sonra nerde bu gelin dedi gülerek bende hiç yüzüne bakmadım sonra küstü dedi bana yaaa sen o kadar lafı söyle söyle ben seninle konuşurmuyum akşam olur eşime söyler biseyler bende susmuycam bende ağzımı acicam bugüne kadar hiç bir saygısızlık yapmadım yeter artık eşimede soyluycem altınlarım kendine güvendiğin zaman yada şimdi guveniyosan gel eskide olsa bı eve gidelim diycem uzakta olunca hiç çoktan sever özler biyle yakından olmuyomus çok pişman oluyorum kimi zaman beraber olduğuma Allah'ım yukarda goruyo yaptığım şey yapmadi oluyo ezan okunuyor şuan çok duygusallastim ama uzmuycem millet için kendimi bebeğimi üzmeye hakkım yok Rabbime bırakıyorum herşeyi yukarda Allah var soyluycek sözlerim bu kadar bazen insanın içi çok doluyomus anlatacak yeri de olmayınca varda asla anlatmam beni iyi bilsinler yerimde onları da üzmeye hakkım yok herşey yukarda gören mevlamda bu kadar diyeceklerim arkadaşlarım....
Canım inan uzak olsan da rahat bırakmıyolar ki sana bi stres sebebi buluyolar mutlaka. Yerinde olsam hamileyim diye elimi doğru düzgün bi şeye sürmem. Midem bulanıyo offf sancım çok der yatarım. Sen çok yufka yüreklisin iyi kalplisin. Yine öyle ol ama HAK EDENE ol. Unutma ki: Cehennem yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir
Seni çok iyi anlıyorum ama ne oLur asla ama asla susma , konuş herşeyi şöyle gerekirse bağır çağır ama susmakla asla olmaz , bırak şu saygı duymayı bazen saygisizlik yapmak çok çok iyi ...
404,521 soru
12,118,125 cevap
36,467 kullanıcı