Kızıma haftada 3 gün bakan biri vardı. Eşim yüzünden zaten eve kamera falan da almadık gerek yok dedi almadı. Şiddet şu bu olmasa bile insanın yine aklı kalıyor ama neyse olmadı. Ben bakıcı başlayınca şartlarımi söylemiştim eski gonderilerimde de görebilirsiniz. Asla telefon falan izletme diye baştan beri diyorum. Sene içinde de 3-4 kere abla izletme istiyor diye kibarca uyardım. Sonra kızıma telefonla yemek yedirdigini şans eseri öğrendim ve bu sefer ben sana yapma dedim neden yapıyorsun falan tarzında konuştum. Hanımefendi alınmış ona beni anneme kayınvalideme varana kadat şikayet etti. Öncesinde de evine götürdü bir iki kere ben de misafir gelince özellikle asla götürme dedim. Eşime söyleyip bir iki kere daha götürdü. Bu gün de işte eşim sabah seneye gelir misin diye sordu burnu havada bir şekilde konuşmamız lazjm bakarız dedi. Ben de eşime asla üstüne düşme dedim. Yemin ederim eşim her işlerine koşuyordu. Hastaneden alırdı, kedilerinin ilacını arkadaşından alırdı, köyden gelen erzaktan falan verirdi, hatta ağızlarıyla istediler en son oglullarina ayakkabı aldık. Ben de sordum seneye için ne dusunursun diye de Allah var istemiyordum onu sırf çocuk alisti, seviyor diye bı sorayım dedim. Bana tavırlı tavırlı konuşmamız lazım diyeceklerim var dedi. Ben de benim de var dedim. Neymiş ben ona sert konusmusum. Ben gelmediği günler bile parasını kesmedim, günde bir saat bile gelse tam verdim. Dolabımda ekstra gördüğü her şeyde gozu vardı vermesem anneme vermedi diyordu. Ben de kendi çocuğumla ilgili de fikir de belirtemeyecegim benim yokd dediğimi benim arkamdan yapıyorsun, kibarca uyardım anlamadın uyarilmayacak misin dedim. Bana diyor ki bı senin cocugun akıllı bizimkiler gerizekalı. Resmen yalvarmamjzi falan bekliyordu, ben de sen suç üstü oldun o zoruna gitti dedim. Bana diyor ki Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Benim bir kere hakkını yemedim fazlasını verdim. Yüz verdikçe işte çocuğuna bile laf söylesen sorun oluyor demek ki. Ben mi abartiyorum sizce?