0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızım 10 aylık. Dün gündüz yola çıktık 3 saatlik yola doğru giderken baktım kafası aşırı sıcak. Gideceğimiz yere vardık ince giyindirmeme rağmen hâlâ öyleydi ve kızarıklıklar vardı hep boynunda falan. Ateşine baktık 36. Kızarıklık geçti ama geldiğimizden beri çok huysuz dün gece calpol verdim ağrısı vardır diye. Demin uyandı ağlayarak o kadar yanıyor ki. Böylr nasıl desem kaynar su dökülmüş gibi, soba gibi aynı aşırı derecede. Tüm vücudu öyle. Hemen ölçtüm ateşini yine 36. Doyuruyorum şimdi sakin ama bilmiyorum niye böylr oldu. Ateşi olsa tamam ondan yanıyor ama yok hep 36. Nolur bana bir şey diyin ya

8 Cevaplar

0 oy
(3 puan) tarafından
Bende dün çarşıya götürdüğümde öyle oldu ama korkmadım elime su döktüm yüzünü boynunu ıslattım sıcak çarpar çocuğu benimde 10 aylık
(983 puan) tarafından
Çok da sıcak değildi hava. Bi zıbın Bi salopet vardı. Arada yağmur yağdı arada güneş açtı. Karadenizdeyim hava burda ne yapacağını bilmiyor maalesef
Bi de eve gelir gelmez hemen duşa sokmuştum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bi acile götürün.  Ates olcer bozuk olabilir 
(983 puan) tarafından
2 farklı ateşölçerle ölçtük canım. O yüzden kesindir herhalde. Biri kulaktan biri normal alından
0 oy
tarafından
İç ateşi yükselmiştir alından ölçülen ateş gerçek ateş değil makattan ölçmek gerek. 30 derece ılık su banyo yaptır ince giydirdim ama üşütme ortamın derecesini düşür oda sıcaklığı. Balyoyu yaptır yine bak takipte kal baktın düşmüyorsa ateş düşürücü ver
(983 puan) tarafından
Dün gece eve gelince ılık Bi duş aldırdım ama fayda etmiyor. Sürekli öyle değil arada ateş basıyor sonra geçiyor huysuz bir de
tarafından
Dişi mi çıkıyor acaba enfeksiyon olmamasına dikkat edin Dr a götürün acaba o ara fazla mı giydiriyorsunuz.
(983 puan) tarafından
Bi zıbın bir de kilotlu çorap vardı. Ayağında çorap bile yoktu canım. Bi de evet benim de aklıma diş geldi post da açtım daha sonra
0 oy
(5,652 puan) tarafından
İç ateş dkye bişey var o olabikir mi bebek boşuna ağlamaz ki hasta olur ağlar acıkır aglar . Beklemen hata bence al acile gt bence 
(5,652 puan) tarafından
Hangi şehir ki orası  randevunud al ama acilede götür gerekirse başhekimi çık çocuk hasta nasıl bakmazlar
(983 puan) tarafından
Giresundayız. Valla öyle canım inan ilgi sıfır. Götürünce olacağı biliyorum. Ateşine bakıcaklar gönderecekler. Ama bugün yine kızım kötü olursa götürücem dediğin gibi bakmazlarsa direkt başhekime
(5,652 puan) tarafından
İyidir inşallah durumu bebeğinin?
(983 puan) tarafından
Ateş durumu iyi ama kakayı sık yapıyor. Dün gece yapmıştı en son bugün bu saate kadar 3 kez yaptı. Son aldığım biraz ishal gibi. Normalde günde bir kez yapardı. Ya da 2 günde 1. Anlamadım ben de. Mamaya alerjisi olsa acilde nasıl bakıcaklar bakarlar mı
(5,652 puan) tarafından
Cnm bak bnm.lglum geçen hafta ateşi kırka gelmişti hastaneye gotrdum devlete yani elimzden aldılar hemen kısa koşa doktora gittik  kusma yoktu 5 aylıktı  salgına yakalanmıştı ki evden dışarı çıkmayın normalde acaba öyle olmuş mu alerjik reaksiyon dersen şayet yine serum falan yaparlar ateşten korkym bn
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kızarıklık falan demişsin kizamik olabilir mi bu sıra coook yaygın patlama yaşanıyor biz evden çıkmadığımız halde oldu oğlum 
(983 puan) tarafından
Yok yok öyle değil. Hani üşüyünce insan dalga dalga morarıyor ya onu gibi. Ama geçti o 1 saate.
0 oy
(4,677 puan) tarafından
Bebeğinde  enfeksiyon  olabilir cnm enfeksiyon  genelde ateş  yapar o yüzden acile git o ateşi sen düşüremezsin
(983 puan) tarafından
Şu an ateş yok ama gün içinde yine böyle olursa gidicem direkt
(4,677 puan) tarafından
O ateş bir  düşer  bir yükseklir  cnm o yüzden hep takip et çünkü iç ateş kötü birşey bebeklerde
0 oy
(711 puan) tarafından
Kullandığınız dereceyi değiştirin bence yada garanti olsun diye 2 tane kullanın. 
(983 puan) tarafından
2 farklı tip ateş ölçerle ölçtük canım yine hep 36
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Soğuk havale geçiriyo olabilir acile götür 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 582 göst.
29 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Elfida (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elfu (575 puan) tarafından soruldu