Ev hâlleri bıle bir başka bakımlı saçları olsun takıları olsun günlük kıyafetleri olsun ulan ben ise sabah bir kalkıyorum sanki üstümden tır geçmiş hele Adana'nın sıcacığı bilmeyen yoktur herhalde biraz hareket etsem sıcak basıyor saclar tepede gelişi güzel topuz yapıyorum biraz güzel giyinsem mutfakta illa domestos kullanıyorum mahvoluyor ne bilim ev halimi görseniz sanki çapulcu gibi geziyorum bir ben böyle değilim inşallah :)
Ee napalm hergun üst baş makyaj evd3 gezemeyiz ama oğlum erken uyursa güzel giyinip makyaj yaparım oda erken uyursa
2 hafta önce bıyıklarımı aldırdım. Geçen nikah vardı aldırmayı unuttum o kadar benimsedim bıyıklarımı ayrılmak istemiyorum bacaklarım desen almaya üşeniyorum arada eşim tertip diyor söyle brom diye sesleniyorum ben de saçlar desen çocuktan fırsat bulursam banyoya giriyorum bu haftada regliyim banyo yapınca direk kesiliyorum o yüzden banyoya giremiyorum sabah topuz düşmüş saçların yarısı dağınık ensemi kazıtıyordum kuaföre gidersem bir ara yine kazıtıcam uzadı direk yukarı doğru kalkıyorlar
Hele bi cocuklara tek baksınlar bakim ben onları göremmakyajın m sini alabiliyolarmi ağızlarina
Onlar 8 de stroy atmak için 6 da kalkangiller. Güya yeni uyandılar bir kilo makyaj. Bazen özeneyim diyorum ama ben o enerciiii ye ayak uyduramam
Ben öyle değilim pek salmam kendimi 1 2 kere dedim bırak Büşra kendini ama rahat edemedim dışarıya çıkmasam da saçlarımı düzleştiririm rahat edemem
kıyafeti mi uyumlu giyerim
Evim de temizdir topludur sürekli hareket halindeydim
1.5 ve 3.5 yaş çocuklarım var
Sabah uyanınca kalkabildigime şükrediyorum, elimde olsa uyumaya devam
1,502,078 soru
24,526,197 cevap
359,773 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın