0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Evde denediğiniz ve doğru çıkan test yöntemi var mı . Karbonatla falan denk geldim 

image

12 Cevaplar

0 oy
(1,995 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
1. İple alyans

2. Makas ile bıçak

İkiside doğruydu.
-Reklam-
+3 oy
(2,390 puan) tarafından
Biz eşimle merak ettik komik bulduk denedik hamilelik testi evde karbonatlımiydi neydi hatırlamıyorum esim hamile çıkmıştı gülmekten patlamistim 
(2,390 puan) tarafından
Hahahs mümkün olsaydı onun hamile olmasını, doğurması isterdim :FDD
(11,659 puan) tarafından
Sen daha mı iyi bilcen karbonat kopurmus daha kocam hamile değil diyor burada :D saklıyor o
(2,390 puan) tarafından
SAUSGSHJAJS 2 senedir doğurmadı karnında taşa dönüsmüstür bebe :Dd
(7,694 puan) tarafından
Hahaha jsjsjjsjs
(11,659 puan) tarafından
Amannn doğurmuştur kiz o bebe nerde çok umugune sor adama :D
+1 oy
(1,537 puan) tarafından
Canım kendini de yırtsan çocuğun zaten organ oluşumu 12 haftada belli olmaya başlıyo bırak kaşık kaşık karbonatı kamyon dolu karbonata işesen deişen bişey yok ben 25 haftalığım daha göstermedi merak ediyorum ama böyle gereksiz şeylere de gerek yok yaw güldürmeyin kendinize
0 oy
(2,736 puan) tarafından
bacım az daha bekle zaten ogrencen bu ne acele :D 
0 oy
tarafından
Hahahaha böyle şeylere çok gülüyorum ya. Tıp o kadar ilerledi ki. İmkanlar o kadar fazla ki. Hala böyle şeylere inanıpta deneyen var mı merak ediyordum. 
(5 puan) tarafından
Tıpta belirli bi haftada bile biliyor ya hani... Bizde biliyoruz ultrason icat edildi ama insan merak ediyo. Siz hiç merak etmediniz mi?
tarafından
Yok yemin ederim merak etmedim. İki seçenek vardı zaten. Zamanı geldiğinde doktor söylücekti. Her şey vaktinde güzeldir. Cinsiyet belli olmadan cinsiyeti öğrenme çabasına girmedim hiç.
0 oy
(2,312 puan) tarafından
Bı denede bizede yaz 
0 oy
(6,644 puan) tarafından
Ben yüzük testini yapmıştım

Evlilik yüzüğünü ipe bağlayıp göbeğimin üstünde sallandirmisdım ileri giderse kız sağa sola giderse erkek demişlerdi erkek çıktı bende ama kızım oldu sjsjjs
(465 puan) tarafından
Kız o öyle değil dönerse kız gidip gelirse erkek :)
(6,644 puan) tarafından
Dönmedi zaten sağa sola gitti sjsjsj
(465 puan) tarafından
İşte sağa sola giderse kız
(6,644 puan) tarafından
O zmn doğruymuş sjsj pek inanmam böyle şeylere ama yinede denemiştim
(465 puan) tarafından
Ben ilk duyduğumda kaynanayla bı ablaya yapmıştım:)) doğru çıkmıştı
0 oy
tarafından
Sırf eğlencesine makas bıçak testi yaptık makası seçtim anlamı kız demek miş şuan cimcimem var tabi hurafelere inanmam ben
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Anliyorum tatlı heyecanlar merak hat safhada ama bunlar gerçek değil canım biraz sabır eninde sonunda öğreneceksin :)
0 oy
tarafından
Hangi çağda yaşıyoruz ona buna işemeyin gunah ya
0 oy
(490 puan) tarafından
Öyle birşey değil ama bizde tuz koyulur hamilenin kafasına habersiz şekilde kadın burnuna dokunursa erkek ağzına domunursa kız derler inandığımız için değil ama şaka olsun diye yaparız ama genelde doğru isabet oluyor :))
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Karnima yuzuk tutmustuk kız cikmisti gerçekten de kızmış:)) altinin enerjisi kiz ve erkek kalp atisina gore farkli hareket etmesine sebep oluyomus.kizda yuvarlak dönecek erkekte ileri geri galiba 

405,630 soru

12,153,442 cevap

36,579 kullanıcı

...