0 oy
1,436 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yorumlarda o kadar sinir bozucu şeyler var post açtığıma pişman oldum nasıl beyin yapınız var gerçekten sizin en iyisi post kaldırmak ugrasamicam burdaki saçma sapan fikirler ile 

27 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
İkisininde ettim valla 
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bazı kötü kalpli fesatlar yüzüne linki kaldırmıştım görünüyor mu hâlâ
(4,659 puan) tarafından
Görünmüyor canım ben gece atmıştım şimdi yazdım boşver çok film izliyorlar insan görmediğini bilmediğini konuşup çizer olmuş canları sıkıyor heralde
(24 puan) tarafından
Ayn canım bilmeden seneryo yazmışlar sıkıntıları var belliki o arkadaşların teşekkür ederim sağol canim
-Reklam-
0 oy
(122,576 puan) tarafından
isim ne sikayet nasi edecekler 
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Nerde hesabı edelim
(24 puan) tarafından
Kaldırdım canım yorumlar hesaptan daha çok canımı sıktı
0 oy
(993 puan) tarafından
Aman boşver herkesi haklsn gecmisteymis geçmişte de kalsn önüne niye çıksın niye göresin niye senin eşin dostun akraban denk gelsin eski eşiyle olan fotoğraflarına vs önerilerde çıkıyor illa rahstsz olmakta haklsn diyelim ki onu sevdi vs geçti gitti çok büyükse aşkları zaten devam ederdi eşinizden yana böyle bir durum kalmamıştı evlenmissnz önünüzde yavrunuzla güzel yillariniz olsun inşallah hesap kapatılır 
(24 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(498 puan) tarafından
Dün gördüm bu postu şikayet ettim şimdi tekrar gördüm gene edeyim dedim heralde daha kapanmadı. Yorumları okudum da ne sacmaliyorsunuz. Kocanizin eski sevgilisiyle fotoğrafını görüp delirmiyomusunuz? Kiskanclik yapmiyomusunuz? Tabi böyle diyince adama gidip hesap sormak değil anlatmak istediğim kendi kendine kurulmuyomusunuz. Ben bir tane fotoğrafını gördüm kahroldum geçmiş önüne çıkınca insan üzülüyor hele bu sizin eşinizin gecmisiyse. Istemem  benden başka kadınla sosyal medyada fotoğrafları gezsin. Geçmiş bile olsa . 
(24 puan) tarafından
Ağzına sağlık canım beni anlattın tamda bu yazanlar hangi mantıkla yazıyor anlamıyorum zaten onlar yüzüne kaldırmak zorunda kaldım linki takii birbtane değil skayet edenler gördü bir tane değil birçok hesap ve birçok fotoğraf var
0 oy
(447 puan) tarafından
Cok garip insanlar var bu platformda. Hayır yani madem takacaktın dul adamla evlenmeseydin ne demek ya size ne kadın sevmiş evlenmiş. Kimse hayatındaki insanın geçmişini bu denli görmek istemez. İster istemez bakıyor demek ki ne yapsın. Ben görüyorsam halen başkaları da görüyor diye rahatsız oluyor haklı olarak. Kendi başlarına gelse kudurur kafayı yerler gelmis burda sacma sapan yorum yapıyorlar 
(24 puan) tarafından
Ayn canım şükür senin gibi düşünenler var sanki ben önceden evlenmesini takıyorum gibi yaziyorkar sadece görmek istemiyorum ne ailem ne arkadaşlarım neden onunla olanları görsun rahatsız oluyorum normal olarak mesele bu ama bazıları anlamıyor burda
0 oy
tarafından
Bende ederim niye etmiyim sana burda karşıt yorum yapanlar emin ol başına gelince senden beter olurlar 
(24 puan) tarafından
Ayn öyle canım ben post açınca saldırdı bazıları saçma sapan sıkıntılar
tarafından
Aman boşver tuhaf insan çok klavye başında herkes yargı dagitiyor

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,199 göst.
5 Ekim 2022 Aile kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 711 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,427 puan) tarafından soruldu

404,463 soru

12,116,780 cevap

36,462 kullanıcı

...