0 oy
1,085 göst.
Diğer kategorisinde (1,775 puan) tarafından
Gercekten insan kendi icin bisey hayal eder yani isteidgini yasamak ister ama esin daha olgundur yasayamazsin onunla guzel guzel resimler videolar cekmek eglenmek  isterim ben cocuk ruhluyum evet seviyorum oda seviyo ama yasina gore cok ciddi karakter bi baskasinda gorunce bazi seyleri o kadar uzuluyomki keski bendede olsa diyom gozum yok allah daim etsin daim etsinde insan bazen sadece istemekle yetinmez sizlerin esiniz nasil sizin karaktere uygunmu yoksa ciddimi  allah kim neyi istiyosa hayalini kurdugi seyi yasatsin sizlerde durum nasil

26 Cevaplar

0 oy
(902 puan) tarafından
Tavşan kaç paraparapom bizde o kaçıyo ben kovalıyom ciddi bende çocuk gibiyim kişi sevdiği ile ugraşır öyle yapıyom 
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Valla canım benimki de öyle çok uyumsuz mız mızın teki huysuz bir adam
0 oy
tarafından
Ben 21 o 33 yaşında olduğumuz için aramızda ister istemez bi olgunluk farkı var. Ama ben onun tecrübelerinden zekasindan bakış açısından faydalanmayı seviyorum. Dışarda ben ona ayak uydurup olgunlaşıyorum. Evde o benimle çocuklaşıyor 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ben çok eğlenceliyim eşim benden de eğlenceli 33 ben  35 eşim olmasına rağmen hic yaşımızın insani değiliz  .Allah gönlüne göre versin canım 
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Valla beni anlatmışsın sanki canımm :D

0 oy
(238 puan) tarafından
Benim.esim 33 yaşında eğlenmesi gerek yerde eğlenir basbasayken dahada saçmalarız birileri varken tanıyamazsın çok ağırdır çok tıktok çektik kızlarıylaysa çeker video büyük kızımla hatta şeyi çekmişlerdi leylacim islik çalıyor ya onu çok gülmüştük

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 397 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,577 soru

12,450,319 cevap