0 oy
508 göst.
Aile kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Eşim İstanbul da çalışıyor bende annemin yanında geçici olarak kalıyordum ama üvey babam beni istemiyordu eşimle görüşüyorum ayda bir diye eşimi sevmiyo ailem o nedenle eşimin de iş yerinde haksızlık vardı 6 saat çalışan 400 yövmiye 14 saat bulaşık yıkayıp ağır şişleri yıkayan eşim 375 alıyordu çocuğumuz olacak abi bize maaş konusunda destek ol mesai ücretini ver dedik ben halledecem hele bir doğsun dedi geçen bir ev Bulduk istanida kaçmadan avans istedi eşim kem küm yaptılar kaçtı ev. Eşim dedi bu şekil olmayacak hem bedenen hem ruhen bu iş beni yoruyor hakkımı alamıyorum zoruma gidiyor diye ne yapcsz derken hamile olmadan önce eşimle yatılı çalıştığım bir yer vardı yaylı gibi sessiz sakin bir yerde eşim inekleri sağlıyordu çok kibar bir amca var onunla birlikte hayvanlarla ilgilieniyirdu bende amcanın eşi var bir nine evde yemek temizlik yapıyorduk otuyorduk evde verdiler bize tadilata ihtiyaçi vardı amca dedi ben hallederim tadilatını kira elektrik su derdiniz olmaz dedi ama eşim ve ben sıkılmıştık şehir hayatına alistuk diye otobüs saatleri varmış meğer şehirde giip gelen de biz bilmiyorduk oradan ayrıldık çok pişman olduk çok rahat ettiğimiz bir yerdi o amcanin oğluna yazdik oda babasıyla konuştu bebeğimizin olacağını da biliyorlar gelin çocuklar dediler bebek bakma konusunda o nene vs bana yardımcı olacak yine o evi bize verecekler tadilatı yapıp kira elektrik su derdi yok tarlalarıda var yeme içme oradan maaş alacak eşim bize yeter de attar bebeğin herhangi bir ihtiyaçini bize deyin eskiği olursa dediler. Vallahii çok sevindim Allah dualarımı kabul etti yoksa eşimle ayrılma noktasına kadar gelebilirdik. Merkeze otobüs ile bir saaten fazla uzaklıkta doğuma yakın merkezde oturan gelini ve oğlunda kalacağım rica edip hastaneye yetişebilmek amaçlı siz köyde yaylada büyüdünüz mü yada çevreniz de var mı öyle kişiler bebek için güzel olur mu sizce dedenin şahsi aracı var acil bir durumda bizi merkeze götürmek konusunda mağdur bırakmaz inşallah güzel olur herşey köyde yaylada bebek büyüten ve kendi büyüyen ablalarım deneyimini yada kendi çocukluğunu bana biraz anlatabilir mi nasıldı sizin için 

12 Cevaplar

0 oy
(2,736 puan) tarafından
benim çocuğum koy gibi bir ilçede büyüyor. acayip rahatız hiç korkma. saliveriyorum bahçeye koyunlarla kedilerle köpeklerle oyun oynuyoruz :D
(1,121 puan) tarafından
Oh ne güzel:)
-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından
Gözün aydın canım 
(1,121 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(465 puan) tarafından
Senin adına ne kadar çok sevindim canım inşaallah gönlünce olur herşey orda ki hayat mutluluk huzur getirsin yuvanıza 
(1,121 puan) tarafından
Amin inşallah tek isteğim huzurlu bir yuva bu zamana kadar eşimden ne eşya ne maddi olarak bekletim oldu iki aile tarafı da arkamızda olmayınca ne eşya ne çeyiz ne gelinlik yaşayamadım sadece isteğim huzurlu bir yuva olsun istedim onda da çok zorluk çektik inşallah bundan sonra güzel olur herşey
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ne mutlu size kardeş kardeşe yapmaz şimdi böyle bir durumu 
(1,121 puan) tarafından
Öyle vallahi eşimin ailesinin evi var ama ben istenmeyen gelinim tanımadıkları halde beni ondan yardım etmediler benim ailem de olan yuvayı bozdu zaten hala iyi insanlar var hayatta demmeki hala bir umut var
0 oy
tarafından
Adına çok sevindim canım gözün aydın olsun inşallah sabrın sonu selamet ❤️❤️
(1,121 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sorun yaşadık ama sonu güzel bitsin inşallah ♥️
tarafından
İnşallah balım❤️
0 oy
(4,075 puan) tarafından
Gözün aydın insallah benimde dualarım kabul olur
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bizde İstanbul'da yaşıyoruz ama köy gibi burası vallahi çok rahat bahçede oynuyor akşama kadar TV'den telefondan şehir hayatından uzak mis gibi büyütürsün bebeğini biraz toparlayınca belki arabada alırsınız yol sorunu da kalkar ortadan hiç merak etme ben başta çok zorlandım şehrin ortasında otururken buraya gelmek beni biraz zorladı ama şuan o kadar alıştım ki anneme falan gidince hemen evime bu huzura geri dönmek istiyorum oğlum hayvanların içinde büyüyor çok güzel bir hayat gerçekten 
tarafından
Yakınlarında ev yokmu bende geleyim❤️
(14,168 puan) tarafından
Sen gel aşkooo buluruzzzz
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Silivrinin köyünde yaşıyorum yıllardır çocuklarım için doğal ortam dışarı çıkmaları oynamaları çok rahat büyüyorlar kötülükten uzak kendi arabamız var istediğimiz zamanda istediğimiz heryere gidiyoruz valla istanbulun göbeğinde olmaktansa buralar daha güzel
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Biz şehirde yasiyoruz da noluyor korkup kapının önüne bırakamıyorum çocukları dört duvar içinde büyüyüp gidiyorlar park desen burda parklar rezillik içinde içenimi dersin serseri si mi dersin bu yaşımda kendimden korkuyorum düşün yani eee sence öyle bir ortamdami büyümesini istersin yoksa dört duvar içinde mi 
(1,121 puan) tarafından
Tabi ki herşey eskisi gibi değil parklar vs. Köy hayatında büyümesi daha güzel
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım bende köy çocuğuyum aynı şekilde kızım da inan ki şehir denen yerde çocuk büyütülmez ya benim düşüncem ama çocuk topraktan alır kuvvetini ne varsa hep eskilerde var hiç düşünme bile eşinle git yerleş söylediklerine göre maaş geldiği gibi elinizde durur onu da biriktir çocuğun ihtiyaçlarını alırsın 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Çok sevindim gülüm allahım hep yüzünü güldürsün
0 oy
(498 puan) tarafından
Siz mutlu olduktan sonra çocuğunda mutlu olur mis gibi koy havası aileden daha güzel ne varki anne baba yanında olsun bebekte mutlu olur ne mutlu Allah herkese mutlu bir ömür versin benimde bu ara dualarim kabul oldu hamd olsun hersey evlatlar için 
(1,121 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin ♥️

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 975 göst.
0 oy
27 cevap 873 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.

403,530 soru

12,089,644 cevap