Eşim İstanbul da çalışıyor bende annemin yanında geçici olarak kalıyordum ama üvey babam beni istemiyordu eşimle görüşüyorum ayda bir diye eşimi sevmiyo ailem o nedenle eşimin de iş yerinde haksızlık vardı 6 saat çalışan 400 yövmiye 14 saat bulaşık yıkayıp ağır şişleri yıkayan eşim 375 alıyordu çocuğumuz olacak abi bize maaş konusunda destek ol mesai ücretini ver dedik ben halledecem hele bir doğsun dedi geçen bir ev Bulduk istanida kaçmadan avans istedi eşim kem küm yaptılar kaçtı ev. Eşim dedi bu şekil olmayacak hem bedenen hem ruhen bu iş beni yoruyor hakkımı alamıyorum zoruma gidiyor diye ne yapcsz derken hamile olmadan önce eşimle yatılı çalıştığım bir yer vardı yaylı gibi sessiz sakin bir yerde eşim inekleri sağlıyordu çok kibar bir amca var onunla birlikte hayvanlarla ilgilieniyirdu bende amcanın eşi var bir nine evde yemek temizlik yapıyorduk otuyorduk evde verdiler bize tadilata ihtiyaçi vardı amca dedi ben hallederim tadilatını kira elektrik su derdiniz olmaz dedi ama eşim ve ben sıkılmıştık şehir hayatına alistuk diye otobüs saatleri varmış meğer şehirde giip gelen de biz bilmiyorduk oradan ayrıldık çok pişman olduk çok rahat ettiğimiz bir yerdi o amcanin oğluna yazdik oda babasıyla konuştu bebeğimizin olacağını da biliyorlar gelin çocuklar dediler bebek bakma konusunda o nene vs bana yardımcı olacak yine o evi bize verecekler tadilatı yapıp kira elektrik su derdi yok tarlalarıda var yeme içme oradan maaş alacak eşim bize yeter de attar bebeğin herhangi bir ihtiyaçini bize deyin eskiği olursa dediler. Vallahii çok sevindim Allah dualarımı kabul etti yoksa eşimle ayrılma noktasına kadar gelebilirdik. Merkeze otobüs ile bir saaten fazla uzaklıkta doğuma yakın merkezde oturan gelini ve oğlunda kalacağım rica edip hastaneye yetişebilmek amaçlı siz köyde yaylada büyüdünüz mü yada çevreniz de var mı öyle kişiler bebek için güzel olur mu sizce dedenin şahsi aracı var acil bir durumda bizi merkeze götürmek konusunda mağdur bırakmaz inşallah güzel olur herşey köyde yaylada bebek büyüten ve kendi büyüyen ablalarım deneyimini yada kendi çocukluğunu bana biraz anlatabilir mi nasıldı sizin için