0 oy
399 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bayrama geldik ağrıya İstanbuldaydik. Eşimin ailesi burda. Ya geldiğimden beri beni gormemezlikten geliyor tanımıyor sanki kendimi çok kötü hissediyorum tek başıma hissediyorum. Ne ağzından gusel.bi laf çıktı geldigimden beri ne de bana ihtiyacın duydu her konuda. Takmıyor resmen. Çok zoruma gidiyor ailesiyle konuşuyor orda tek kaliyorum bi yere gidiyor sende gel demiyor asla yabancıyım aksine yanımda durması lazım yanliz hissetmemem icin ama yokk. Söylüyorm saçmalama boş konuşuyorsun diyip duruyor. Napaym kizlar ya çok üzgünüm. Ayin 15inde gidicez çok var daha ben kanser olurum vala. Köpekkk işte nolcak ben eve gideym burnundan fitil fitil getiririmmmm zaten 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende bir daha gitme böyle heriflerin ağzına tuvalet terliği yapistirican var ya o zmn görecekler gününü 
-Reklam-
0 oy
(122,556 puan) tarafından
kiz sen tartistiydin gitmiycektib niye gittin
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Sende bi iş gorme yabanci gibi otur kenardA
0 oy
tarafından
Ailesinden çekiniyordur. Bizimki de öyle. Gece herkes odasına çekilince de sarılmadan uyumaz ama ben utandığım için ilk zamanlar aç bile kaldığım oldu hamileydim bir de. Hiç sormaz  umursamaz. Sanki bana ilgi gösterse ailesi ayıplayacak. Ama sonradan anladım ayıplamak değil kıskançlık yapıyorlar eşe güzel davranılmasını istemiyorlar. Ya ben bugün açılan postlarda kendimi buluyorum :D  
tarafından
Eşimde bana karşı çok iyi onların yanında o değer verdiğinde gülerler ama kiskandiklarini biliyorum.ya eşe güzel davranılmasını istemiyorlarsa onlarında eşleri onlara güzel davranmasın demi kendileri içinde öyle olsun ne isterler bu gelinlerden anlamadım gitti
tarafından
Zihniyet meselesi canım ben artık onun ailesine çok gitmek istemiyorum bunun için de kavga edicez ama 3 günden fazla kalmak istemiyorum. Yılan gibi sokup duruyorlar bıktım kavga etmekten.
tarafından
Sırf aileler yüzünden olan eşlere oluyor, gerçekten üzülüyorum.
tarafından
3 senelik evliyim tek kavga konumuz ailesi. Maddi manevi her açıdan zararlar.
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Ay Allahim bu erkeklerin nasıl davranacaklarini bir türlü öğrenememesi 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Benim eşim de yapar ailesinden çok çekinir benimle aynı koltuğa oturmaz o derece. Şu an Ağrı da oturuyoruz Bi ilçede yiz burda kadınları dışarı bile çıkarmıyorlar ki o yüzden seni alıp çıkarmiyordur burda öncelik örf. Örf dinin kanunun olması gereken her şeyin önüne geçmiş durumda 
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Sende zamanı gelince onu görmemezlikten gel bakalım ne yapcak illaki işi düşecek sana 
0 oy
(46 puan) tarafından
Eşimde ağrılı aynısı.Evdeyjen öyle yapmaz ama gittigimzde dediğin gibi davranır.Halbuki diğer eltilerimin eşleri öyle deil karilarina benimki onları görünce 360 derece değişiyor 
0 oy
tarafından
E sen söylesene. Niye böyle yapıyorsun diye.

Benimkide ailesinin yanında daha çok benle ilgilenir. Kendimi ayrı hissetmeyim diye.

Onlar görmeden gelip gidip sariliyo öpüyo☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
9 cevap 265 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
26 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 494 göst.