Simdi 8 yillik evliyim cok sakin bi yapida olup kimseyi kiramayan biriyim 1 aylik evliyken esimin ailesi ayni apartmanda oturuyoruz bizdeler ve misafirde oldugundan onlar erken kalktilar esim onlari kapidan ugurlamadim diye 3 gunumu burnumdan getirdi sonra sık sık annesi gile gidip isini gucunu tutmuyorum diye kotu olduk kaynanm hic misafiri eksik olmaz ayrica ayni apartmanda 2 eltim daha var gelinler arasi adeletsizler ben sessiz oldugum icin bana cok yuklenirler evlendigimden bu yana beni her ortamda esimde aileside beni rencide ederler asagilarlar evime hergun davet etmiyorum inip yemeklerini yapmiyorum diye ezerler kirici konusurlar esime sikayet ederler diger eltilerim yapmazlar onalrdan korkarlar bisey demezler cunku esleri izin vermez ezdirmez laf soyletmez asla evin terasinda hepsi cikar ben en ust katta oldugum icin benim esyami kullanirlar vermek istemezsem kotu olurlar sorunlar cikar iki dogum yaptim dogumlarim zor oldu ve kuveze girdiler beni sucladilar cocuklarim hasta oldu beni sucladilar esimde dahil sugun olmus cocuklar aksama kadar disarda karinlarini doyurmuyosun sen baskasinin aklindan yasiyorusun tlfdan cok oynuyomusm ben ogullarini yani esimi uzuyormusum elime alip esimi ben yonetmeye calisiyormusum hep ortalik karistiriyormusum akliniza gelcek hersey soyluyolar ben kendimi savunucu sakin konusmalar yapiyorum diye ailrsine saygisizlik terbiyesizlik ediyomusum cok asiri kiskancmisim vs seyler en son bayramda annemlerin durumu yok kurban kesmediler esim dedi annen gile niye et goturuyorsun onlara veren cok olur dolabina sigmaz annen gil kesebilir falan kardesin 2 motor aldi satti niye icinden almadi dedi sonra abim gil kesmedi onlara pay ver dedi bende aileme laf etti diye bnde dedim abin gil tatile antalyaya gitti gitmeyip kurban farzini yerine getireydi ihtiyaclari yok cunku cok varliklilar ben bir iki ihtiyac sahini biliyorum onlara vermek istiyorum dedim oda annen gile niye verdin dedi bnde basima kalktin aa arim annem gilden eti istedim git abin gile ver dedim eti getirttim sonra kiyamet koptu anneis gil sesimize ciktilar eve esimd erkeklendi simardi yanlarinda ve bana hayatimda ilk defa vurdu pes pese gitti silah aradi vuracam oldurcem falan seyler oldu ben kardesimi aradim gel beni al kotu seyler yasiyorum dedim geldi esimin ailrsi bana asagilayici konustular falan simfi annem gildeyim ve bosanmaliyim 2 kucum cocugum var ayrica esim ev araba aldi ve sirf birgun ayrlik bosanma olur dusuncesiyle annesi babasi uzerine alfi tapulari bunuda yuzume soyledi