0 oy
89 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Gecenin bir yarısı uyanır saatlerce ağlar sebepleri de oyuncak arabamı getirin, ninni açarım telefonu onun istediği yere koyacakmışım, babası yada ben yatakta yatmayacakmışım dışarı çıkacakmışız, yattığımızda onun istediği yöne döneceğiz falan varmı böyle saçma sebeplerle sabah edeniniz, ne kadar iradesiyle yapıyor yada uyku sersemliğiyle bilemiyorum ama gerçekten tükendik artık bende kendime hakim olamıyorum gün içinde bağırıyorum sabrım tükeniyor artık iyice nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yas sendromu sanki. Bir ihtimalde ikinci azi disleri cikiyor olabilir mi diş acisindan sinirini sizden cikariyordur
(44 puan) tarafından
Bakıyorum ama diş mişte yok olsa keşke en azindan bir sebeple yapıyor derim
-Reklam-
0 oy
(17,102 puan) tarafından
1 sene boyunca anlattığın şeylerin çoğunu ben bizzat yaşadım hatta yumurta yapmamı isterdi sonra yemezdi daha neler neler şimdi 3.5 yaş biraz düzeldi zamanla geçit canm alışkanlık yapıyorlar 

Gün içimde dışarı çıkar ve gündüz uyuyorsa uyutma iyice yorulsun akşam uyut inşallah gece kalkmaz 
(44 puan) tarafından
Butun gün dışarıdayız ama ona bile pişman ediyor resmen bir tane çocukla baş edemiyorum
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Ben varım ama bizim sebebimiz gece kalkar ayağım ağrıyor falan der gündüz bisey yok ama..

Her Dr. A gittik bisey de çıkmadı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
+1 oy
7 cevap 219 göst.
0 oy
8 cevap 113 göst.

405,931 soru

12,167,385 cevap

36,630 kullanıcı

...