0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (8,323 puan) tarafından

Kızıma yaklaşık 2 haftaya yaklaşıyor tuvalet eğitimine başladım. Bu sürece başlarken zaten burun akıntısı hapşırık vardı. Üstüne şimdi ateş de eklendi. Bugün hiç tuvaletini tutamadı. Haliyle ben de çok yıprandım. Üstelik dün de ben hastaydım ishal, kusma.. halsizliğimi anlatamam şu anda. Şimdi tekrar bez taktım :(çünkü kızım da çok kötü oldu bugün yine. Sürekli yapıyor ve ağlıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Dua edin lütfen bana ve kızıma. Küçük bir mesele olabilir sizin için ama ben gerçekten bugün çok yıprandım. Bazı problemler de üstüne eklenince öyle oldu gerçi de onları burada anlatamam:'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun stres yapma önce sağlık önemli olan çocukda sende iyi olduğun zaman yeniden denersin diğer sorunların içinde Allah ferahlık versin inşallah ❤️
(8,323 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❣️ inan öyle kötü oldum ki dün. Akşam doktora götürdüm. İdrar tahlili aldılar. Bir de gribal enfeksiyon dedi doktor. Öyle buna da şükür
-Reklam-
0 oy
(7,503 puan) tarafından
Canım eğitimi bir kenara bırak böyle daha kotu olur iyi yapmisin bez takarak sanada onada eziyet virüs olabilir bı tahlil ver istersen probiyotik kullanabilirsin 
(8,323 puan) tarafından
Doktora götürdüm canım gece. İdrar tahlili aldılar. Gribal enfeksiyon geçiriyor bir de annesi dediler. Öyle. Şimdi iyi çok şükür. Yeni uyandı. İlk defa bu kadar saat uyudu çocuğum çok şaşkınım şu anda. Vücudu yorgundu sanırım
(7,503 puan) tarafından
Evet canım ilaç verdiyse onlarda uyku yapar geçmiş olsun kuzuya
(8,323 puan) tarafından
Yok daha vermedi. Tahlillerin sonucu 3 gün sonra çıkacakmış
0 oy
(415 puan) tarafından
Vllahi ben bır ugrastm 10gun kadr basarılı olamadım tuvalet egıtımı konusunda. Smdi 3yasını bekliyorum kızım 31aylık. 
(8,323 puan) tarafından
Benim kızım da 31 aylık. Bu benim 2.denememdi.  öyle olduğu için bunda başarılı olmuştum biraz daha. Sen de sonra tekrar dene. O zamana kadar sürekli tekrar et canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,130 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 324 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 503 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Busrasenneyaptin (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,532 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,667 soru

24,464,330 cevap

354,778 kullanıcı

...