Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Esiniz boylr bisey yapsa ne yaparsiniz
0
oy
1,118
göst.
16 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Emine_Ertunc
(
251
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar 13 temmuz doğum günümdü ve eşim kutlamadı sadece instagramdan resmimizi paylaşıp doğum günün kutlu olsun yazdı neymiş para yokmuş pastadan veya hediyeden değilim gerçekten insan sadece düşünülmek istiyo neyse aynı gün arkadaşı nişanlandı çekimi vardı oraya gitti beyfendi çekime tabi kızın arkadaşları falan da gitti ve ben yoktum orda neyse dedim bugün de arkadaşının düğünü var beyefendi sürecek arabayı baştan uyardım on kere öne başka bi kız oturursa bosanma sebebi olur diye ve bilin bakalım öne kim oturmuş yine kızın kız arkadaşlarından biri sabah beri kavga ediyoruz ve başım çatlıyor artık ağrıdan siz olsanız ne yapardınız he bu arada beyefendi gelin arabasını kendi cebinden süslettirip 300 tl de bira parası vermiş ve benim doğum günümü bile.yok yok diyip kutlamamisti
tavsiye
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
36
Cevaplar
0
oy
16 Temmuz 2023
Hilay
(
389
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla çıldırırdım. Hem söylemişsin öne kız oturmasın diye. Hem sana bişey almayıp arkadaşına harcaması sana ayıp olmuş. Bende yaptığının aynısını yapardım sende onun dogum gününde evde patates pişir sadece ne kutla ne bişey al. Yani ne bileyim çok ucuzada deyerli hediyye alına bilir önemli olan düşünmek
17 Temmuz 2023
Emine_Ertunc
(
251
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiçbir doğum gününü kaçırmadım bu zamana kadar iki buçuk yıllık evliyiz ama benim bugüne bugün bi tane bile kutlamadı
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Temmuz 2023
Dilancann
(
2,745
puan)
tarafından
cevaplandı
Madem diyemiyordu öne kadın binmesin o zaman arabayı sürmeyecekti. Belki normal bir şey ama sen istemedin ve bunu dikkate almak zorunda . Senin doğum gününe para yok diyip millete para harcamak insanlığa sığmaz. Ama yine de boşanma sebepleri değil bunlar . Hatasini anlar umarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Yorumları okudumda yanına kız oturmuşsa nolmuş felan yazılmış bu dünyada neler oluyor oturamaz arkadaşım oturamaz bunu diyenler baya geniş bayanlar galiba Konya ovaları mübarek insan babasına güvenemiyoo s*ç ağzına direk sen eşisin bi zahmet senle ilgilenseydi doğum gününmüş birde 300 tl harcamış g*tlerine yazık günah bi çeçektemi gönderemedi
17 Temmuz 2023
Emine_Ertunc
(
251
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende şaşırıyorum gerçekten bazı yorumlara ya biz milattan önce de kaldık ya da insanlar çok rahat
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Milattan önce kalsalar gene iyi konya ovası gibi genişler resmen dünyada neler oluyor haberdemi izlemezler hiç bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız muhabbeti bence çok saçma. Ama doğum günüm için parayı bahane edip arabayı kendi cebinden ödemesi bi tık kırardı. Ama yani yanına başka kız oturdu boşanma sebebi falan. Bana komik geldi açıkcası :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
Ysmnalparsln
(
259
puan)
tarafından
cevaplandı
Siz neden esinizle dügünlere katilmiyorsunuz ?
17 Temmuz 2023
Emine_Ertunc
(
251
puan)
tarafından
yorumlandı
Akşam düğüne faln gittim çocuğum küçük olduğu için ve kardeşim de bana kalmaya geldi o yüzden gelin alıcıya katilamadim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Karısı olarak seni neden götürmedi peki??
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
dugun de sofor olunca yaninda oturana karisamaz cnm, bastan olmayacakti.. oteki soylediklerinde haklisin tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
Bayanistanbul
(
170
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay okurken o kadar çok sinirlendim kiii. Parçalardım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Öne kız oturduysa ona bişey diyemezsin kalk karım kızar diyemez ama 300 TL kendi cebinden verip sana bişey yapmaması kırıcı ben olsam uzun bı süre tavrımi koyarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
GulsahGulsah
(
1,628
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne yalan söyleyeyim benimde eşimin yanına , tanımadığım bir kadın otursa bende razı olmam, kutlama mevzusuna qelince demekki ellere gelince para var..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Öne biri oturmasın istiyorsanız sizde gidin. Allah başka dert vermesin bunlarda boşanma sebebiyse vay halimize.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
denizimsi
(
7,461
puan)
tarafından
cevaplandı
Öne kız oturamaz hariç haklısın canım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Birbalannesi
(
16,701
puan)
tarafından
cevaplandı
Şiddete karşıyım ama böyle insanların kafalarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkartasım var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Ebruuuzz
(
472
puan)
tarafından
cevaplandı
Bütün konuda haklısın canım kesinlikle öne bayan oturamaz Ben de senin gibi kıyameti koparırdım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Azracan11
(
870
puan)
tarafından
cevaplandı
Rezıl ederdim helekı yanına kız oturmasın dememe ragmen oturursa buyuk kavga olur bu kadar net. Bırde param yok yok diyip baskasına varsa konusmam uzun bir sure ama once haddini bıldırım yasaklarım gidemez hakkını kaybettin derim guvenım kalmadı derim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2023
Aysimabulut
(
1,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Arkadaşının düğünü ise sen niye gitmedin canim. Bizimde bir ara başımıza öyle bir olay gelecekti. Eşim bir yakınımızın düğünü için arabasını süslemeye verdi ben böyle bir ihtimali düşündüm o yüzden eşimle gittik gelini almaya. Bir kadın gelinin bir akrabası dedi öne ben oturucam gelinle damat arkada otursun sen başka arabayla gel. Çıldırdım dedim sen kafayı yedin herhalde ne işin var benim eşimin yanında sen git başka arabaya izin vermedim. Bu arada doğum günün için özensiz davranıp arkadaşının düğünü için 300 liraya araba süslemesi yanlış tabi ki. Küçük bir pasta en fazla 100 lira olsun maksat gönlünü yapmış olurdu.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
27
cevap
1,145
göst.
Esiniz oyle yapsa be yapardiniz?
5 Temmuz 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
kaynana-eş-
dertleşmek
0
oy
25
cevap
638
göst.
Esiniz size boyle söylese ne yaparsiniz
13 Eylül 2021
Aile
kategorisinde
A2020&2021.
(
253
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
33
cevap
1,420
göst.
Diyelim ki esiniz bu uygulamada gizliden sizi takip ediyor. Ve bir gun bir postunuza yaziyor. Ne yaparsiniz ?
19 Eylül 2020
Diğer
kategorisinde
Kurgucubiri
(
9,655
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
23