Dairemiz 1+1 küçük ama kocaman terasimiz var ve sagimiz solumuz ve karşımıza bakıyor teras ortada kalıyor yani . hamileyim o zamanlar evde daralıyorum cikiyorum balkona oturuyorum çiçeklerle vakit geçiyorum derken karşı komşu bana kin tutmuş mutfağı bize bakıyor hep evimi gözetliyor yeni evliyim hamileyim bir gün sen çık bn evdeyken gel terasima. Garajın duvarı var ordan gelmiş girmiş demir korkulukdan o gün çok korktum du kuş kalmış pencere de onu söylemek için derken bu ileriki zamanlarda bana camdan laf atmaya başladı halı yıkıyorum suyu yere tuttuğum hâlde camima geliyor diye küfür etti bu böyle dört beş kez devam etti olayı büyütmek istemedim çıkamadım uzun süre dışarı derken oğlum doğdu bir buçuk yaşında havuz yapıyorum oyun oynuyoruz bu kadına batıyor izlemesinden rahatsız oldum etrafı yeşil cimenle kapattık sadece terası paylaştığımız yan daire hariç ondada çocuk var arada sohbet ediyoruz. Sonra bu karşı komşu daha çok kudurdu ben birde hamileyim evde hiç duramıyorum çocukla terasta havuz yapıyorum ama karşıdaki takmış bana çocukları var pencereye çıkıp su tabancası ile şu sıkıyor ben bişi demiyorum çünkü zararsız ama benim suyum gitmediği halde bana o,rospu su,,rtuk geri, zekalı dedi senide çocuğunuda karnındakinide oldurum gibi şeyler dedi ben o kadar şok oldum ki söylediği şeylere bu arada bu olaydan dolayı eşim kapı apartman ve terasa kamera taktı kadın öyle böyle iftira atmıyor hortum tuttu camima diyor evime su girdi diyor izliyorz kameradan bn çiçekleri suluyorum fisfisla delinin zoruna bak beni yalancı çıkarmaya çalışıyor eşim de çok uyardı küfür ediyor eşinin numarasıni aldı bı sorun olunca eşim arıyor söylüyor uyarsın diye ama akıllanmiyor terasın etrafı kapalı diye apartman girişinde bekliyor kapı açılınca girip kapıma geliyor beni dövmeye oğlum o kadar korktuki o gün evime girse evire çevire dövecektim ondan sonra kendi kendine küfürler edip durdu duymadım görmedim yandaki de gördüğü halde hiç savunmadj bende o tarafı da kapattim karşıdaki sustu bu sefer o başladı her gün terası yıkıyor çamur pislik ne varsa bu tarafa yolluyor konuşmuyor da ben kendi tarafımı temizledidgim zaman su geldi atma bu tarafa diyor uzatmiyorum ama hep yapıyor su gelen yere saksı koydum daha ekmedim bişey ama nasıl pislik geliyor o tarafdan ve ben hamile halimle onun pisliğini temizliyorum kedi pisliği yemek artığı vs. Dün temizledim bugün tekrar yapmış çirkef biri birde dalasmak istemiyorum