0 oy
483 göst.
Aile kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Kızlar kaynanam bunu genelde eltime yapardı. Köye geliriz bayramlarda eltimlelre kalmaya o zaman şahit olurdum iki ailenin de ayrı odaları var ama kaynımi hep eltimden ayrı yatırmaya çalışırdı mesela oturma odasında uyuyakalsin kaynım hemen üstünü orterdi burda uyusun derdi eltimden ayrı ya da odalarında iki çekyat var eltime derdi sen kızınla birinde yat oğlum diğerinde yatsın. Ve bundan mutlu oluyor gibi hissediyordum ben. Bnm çocuğum oldu bana da aynı şeyi demeye başladı sen kızınla birikde yat oğlum birinde yatsın. Şimdi yine kaynanamda kalıyoruz mecburen. Eşim hastalandi ateşi çıktı koltukta yattı üstüne yorgan örttü. Bize de kızımla yatak açtı siz odada yatın oğlum zaten burda yatar diye. Hiç fikir almıyor ve ayrı yatmamızdan mtlu oluyor diye hissediyorum sinir oluyorum ben mi art niyetli düşünüyorum sizce

17 Cevaplar

0 oy
(694 puan) tarafından
Yanı ne bileyim bilemedim koltukta iki kisi de yatamaz ama kaynana bu kıskanada bilir 
(1,301 puan) tarafından
Bebeğin ayrı koltukta yatmasi bnm daha çok işime gelir mesela eşimle rahat uyurum ama kizim azcik kipirdasam uyanıyor onu dinlemiyorum eşimle yatiyorum tabi ki
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Tek düşündüğüm bu sıcakta ne yorganı yaw
(1,419 puan) tarafından
Ben de aynını düşündüm, hem de ateşi varmış
(6,944 puan) tarafından
Ateşli insanın üzerine yorgan örtülmez havale geçirir adam
(2,390 puan) tarafından
Ateşli olanı soyucaksin:D örtmek ne alaka bide yaşlı kadın nasıl bilmiyor bunu :D
(8,298 puan) tarafından
Ayy aynen ateşli insanın üstüne yorganmi  örtülür daha kotu olur
(1,301 puan) tarafından
Olaya müdahale ettim yorganı aldım kızlar hala ateşi düşmedi inşallah düşer
0 oy
(691 puan) tarafından
E gelsin evdeki yataga da karışsın yani karısmadıkları o kalmıştı hadı eltıne yaptı diyelim oglu uykusu bölünmesin rahatsız olmasın dıe bir degil ıkı degil aynı sey sanada yapılmış kadın ogulları rahat yatsın sizde cocuklar la yatın derdinde bence
(1,301 puan) tarafından
Ay eltime her defasında yapıyor yaaa herkesin içinde de söylüyor yani o orda yattı bu burda yattı ayrı yattiklarinin üstüne basıyor ve ayrı yatmalarindan mutlu oluyor gibi hissettiriyo bu yüzden bana yapınca da syni şeyleri hissediyorun
(691 puan) tarafından
İnadına kocanla yat kız bosver :)
0 oy
tarafından
Ayy benimkide böyle yapıyordu oğlum rahatsız olmasın ayrı yatsın derdi eşim illa benle yatardı gene hep derdi eşim bazen yapıyordu dediğini bazen yapmıyordu biz yerde yatıyorduk kızım daha küçüktü eşim ise gitmiyor gene oğlum günah diyordu neden böyle yapıyorlar cidden 
0 oy
tarafından
Kaynanan uçmuş senin 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
7 aydır cocuklar la yatan ben :)) 
0 oy
(236 puan) tarafından
Kocamdan ayrı yatamam derim kocamla yatarım kimseyide karıştırtmammm
(1,301 puan) tarafından
Amaan naparsaniz yapın diyo öbür geldigimizde yine öyle yapıyor:D şimdi de tekrar diyo kocama burda yatacaksin dimi diye hayır odada yatcam dedi bozuldu nasıl yatacaksnz ki üç kişi diyo hshshs
(236 puan) tarafından
Kaynana işte kaynanaaa :) iyilik bekleme
0 oy
(701 puan) tarafından

Yok anne bız ayrı yatmıyoruz bebegı dıger kanepeye yatırayım der esımın koynuna gırerdım :D cıkarken ısıgı kapatıver demeyı de ıhmal etmezdım hööööööst yanı herkes bı yerını bılsın hergun koynuna gırdıgım adamın da yanında yatıp yatmayacagıma bır zahmet ben karar vereyım 

(1,301 puan) tarafından
Ayy sen çok yaşa kizzz:)
(701 puan) tarafından
ama öyle tatlım oglu o kadar kıymetlı ıse nıye evlendırmıs? hadı evlendırdı torun ısterken bu cocugu leylekler mı getırdı? bu torunun anne babası ıle mutlu buyumesını ıstemez mı ınsan nıye esınden uzak olsun ıster oglu? nerden tutsan elınde kalır bu kafaları anlamak cok zor cıdden baska bır dunyadalar
(1,301 puan) tarafından
Aynen öyle ayrılsak hoşlarına gidecek insan evladını torununu düşünür sözde dünyada en çok evlat düşunuyolar ama asla inanmıyorum bunlar sadece kendilerini düşünüyor
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Valla benim eşim gelirse ben kaynanama veririm o bakar bende mışıl mışıl yatarım ama binde bir denk geliyor. 
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Canım eskiden gelen bir gelenek bu.eger gelin birlik oturmuyor ise ziyarete gidilmisse ayrı yatak yapılır ki kimse yanlış birşey anlamasın diye.eaki bir gelenk bu.mesela ben evliyken defalarca ananeme kalmaya geldik .ananem de ayrı yatak açardı ki çocuk combuldak da yoktu.
tarafından
Ay ne saçma bi düşünce yaa eski insanların bazı huyları çok saçma gerçekten... Evlenmişler artık daha yanlış anlaşılacak ne kalmış... Hayret bişey...
(11,688 puan) tarafından
Canım işte eski kafa eski zihniyet değiştiremezsin.mesela bak sana baska bir gelenek daha soyleyim .eğer senin evine bir misafir geldi ,özellikle de eşinin ailesinden biri kayinvaliden filan yatak odası kapısı tam kapanmaz illa Aralık bırakılır ki kimseye biz birşey yapmıyoruz siz varken görüntüsü verilmek icin
tarafından
Tövbe estağfurullah yaaa ay gece gece hiç güleceğim yoktu ☺️☺️☺️ zaten evde bi misafir varken veya misafirliğe gidildiğinde insan ona dikkat eder ya. Ayrıca banyo yapmak gerekir sonuçta banyo yapmayınca o işi yapmadıkları belli olurmuş ne diye bu kadar zorlamışlarsa insanları ☺️
(11,688 puan) tarafından
Vallaha canım bak daha neler neler.mesela evde misafir var sabah kalktin ter içinde de kalsan arka arkaya duşa giremezsin ayıp .o tuzunla terinle beklicen :D bir ezanı geçircen ki cunup değilim diye belli olacak
tarafından
Ayy kız gece gece iyi güldürdün beni yaaa :D :D :D
(11,688 puan) tarafından
Ah bacım ah.eskiler çok tuaf şeyler yaşamış.
tarafından
Malesefff... Benim başımda da öyle eskiden kalma bi kayinvalide var belki de aynılarını yasatacaktı ama basaramadı :D

Kayinbabamın yanında bişey yiyip içmeme izin vermiyodu mesela...
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Kaynanam hıc oyle deil esım korona olmustu buna ragmen gt karınla yat onu yanlız brakma derdi
0 oy
(13,505 puan) tarafından
Art niyet yok 2 yetişkin 1 bebek nasıl yatsın çekyatta sizin rahatınızı düşünüyor
(1,301 puan) tarafından
Kuzu iki çekyat var ikisini de açıyor birinde kızla ben yatacakmisim diğerinde eşim. Hadi yine art niyet yok diyelim ama bilmiyorum ayrı yatmamız hoşuna gidiyormuş gibi bir his alıyorum hemen heyecanlanıyor yatağı açmaya koşuyor bizden cevap beklemeden falan
(13,505 puan) tarafından
Rahatınızı düşündüğü için canım ayrı odalara açsa haklısın ama aynı odaya iki yatak yapıyormuş hiç boşuna bilenme kadına
0 oy
(51,000 puan) tarafından
ne bileyim bana kötü gelmedi oglu rahat etsin diye ugrasiyo cocuktan once yapmiyodu diyosun
0 oy
(416 puan) tarafından
Koltuk kucuk oldugu ıcın. Koyde bız cekyatta kızımla yatarız yerede eşime yatak srerız o da orda yatar. 3senedr bu boyle. Bence, art niyet yok 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Onu ne ilgilendiriyor ne istiyorsan onu yap kaldır eşini yatakta uyuyun sen burda uyu oğlum burda uyusun dediği zaman söyle sende anne bırakta ona biz karar verelim de bu kadar karıştırmayın ya tövbe tövbe nerde yatacağından ona ne nasıl sinirlendim 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Karı-kocanın ayrı yattığı nerde görülmüş tövbe tövbe bu insanlar ne yiyip içiyor kafalar uçuk gerçekten 
0 oy
(2,880 puan) tarafından
Aman takma ya evlenmişsin bitmiş zaten idare et. Kaynanadır herşey beklenir. 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,131 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,702 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.