0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından

Kızlar ben şuan 17 haftalık hamileyim en son 51 900 kiloydum çatlağım oluşsun istemiyorum badem ve kakao yağı diyorlar kullanıp işe yarayan var mı:ermm:

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne sürersen sür çatlıyor okadr yağ krem surdm çatladım annende varsa sende de oluyormuş 
(320 puan) tarafından
Kuzum her saniye başında yemiyorsun yemiyorsun çoçuk 1 kilo doğar diyen birileri olunca miyden bulana bulana yiyorsun bu zamana kadar 1 kilo 900 ğram aldım fazla almam inşallah
tarafından
Canm mecbur yiycksn  zaten hiç doymuyorsun ki bu haftadan sonra kilo alınıyor bnde eşim yüzünden çok kilo aldm ye bebek aç kalck diye diye şisrdi bni
(320 puan) tarafından
Acıktığım doğruu aşırı acıkıyorum bu aralar:)
tarafından
Bende de oldu karnında ama şuan geçti kilo ile.lakasi yok 12 kg aldım kendim 4 kg almisitim sadece ama karnim çatladı biraz
(354 puan) tarafından
Canım çatlak konusunda sana katılıyorum annede varsa sende de oluyor bende o kadar krem o kadar yağ sürdüm sonuç=Türkiye haritası gibi bir göbek :( kilo almakla da alakası olduğunu zannetmiyorum ben hamileligim boyunca sadece 9 kg aldim bebeğim 3700 doğdu şükür :) bunyeyle alakalı bence birazda her kadında çatlak oluyor ama kimisinde az kimisinde fazla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım onlar i bilmem de ben zeytinyağı kullandım hiç catlamadim iki gebelikte de . Belki zeytinyagndan belki de vücudumdandir bilmiyom ama yinede söylemek istedim
(320 puan) tarafından
Bak bi üstteki yorumda annende varsa sendede olur demiş sizin annenizde var mıydı:)
tarafından
Yok kız ne alaka benim annemde çatlamış iki doğumda benim teyzem ablam girsen barita gibi oldular:( ama ben de olmadı hatta ikinci gebeliğim de öyle hergunde sürmedim bazen sürdüm bazen kaldı falan öyle yani
(320 puan) tarafından
Ay inşallah canım ya bebeğime değer ama yinede çatlmayalım:D
tarafından
:)))) öyle canım bebiş sagkikli olsun yeterki o catlaklarda kapaniyi zamanla beyzliyo
(320 puan) tarafından
Aynen canım:))
0 oy
tarafından
Ben badem  yagi  kullandim hic catlagim olmadi karnimda.
tarafından
Canım aklında bulunsun 12.haftadan sonra yağlara başlayabilirsin
(320 puan) tarafından
Bu hafta başlıyım ozman yarın ğidip alıyım eşimle başlıyım katıp sağol kuzum:)
tarafından
Başla cnm ne kadar erken baslasan senin icin o kadar iyiyi. Kaşintin fln olmaz. En azindan
(320 puan) tarafından
Tamam kuzum teşekkürler:)
tarafından
Ricalar cnm.
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum suan 17+3 üz kaşınıyo hafif ama çatlamadı şükür inşallah ilerdede çatlamaz
(320 puan) tarafından
İnşallah canım yok benim kaşınmam yok çok şükürde bende senle aynı sayılırım bakalım faydası olucak mı
(25,224 puan) tarafından
Bakalım görücez. Çatlasa da hıc önemli değil ya bebişime deger :)
(320 puan) tarafından
Tabikide canım orası öyle ama yinede çatlamayalım:D
0 oy
tarafından
İse yaramıyor cnm ne yaparsan yap çatlıyor :)
(320 puan) tarafından
İnşallah catlamayanlardan olurum kuzum ya:)
tarafından
İnşallah canım:))
0 oy
tarafından
Sarı kantaron yağı en iyisi
(320 puan) tarafından
Ne biliyim canım bunu dedi herkez bilmiyorum ki//
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ben hiç bişey kullanmadım hiç catlagim olmadi
(320 puan) tarafından
Bakalım canım her ihtimale karşı kullanıcam işte:)
0 oy
tarafından
Bence genetik bisey çatlayacağı varsa çatlar. Yengem üç çocuk doğurdu hicbirsey kullanmamasına rağmen çatlamadı. Kilo almasan bile çatlayacağı varsa çatlar. Yengem çok şişmişti ama yinede bir kız karnı gibi pürüzsüz.
(320 puan) tarafından
Bakalım inşallah bizimkide öyle olur,♥️
tarafından
Insallah cnm. Bende benimki hiç çatlamaz sanıyodum. Valla sekizinci aya kadar çatlamadı dedim kesin artik son aylardayım çatlamaz diye. bi sabah uyandım baktim alt tarafyan belirmiş. Sonrasi devam etti zaten:(((
(320 puan) tarafından
Hiç birşey kullanmadın mı öyle oldu kuzum yoksa kullandın yine mi oldu
tarafından
Hiçbirşey kullanmadım. Ama kullansaydimda yime olurdu bence cunku annemde ve ablalarımda var. Ablam herseyi denedi yinede oldu. Insallah seninki olmaz.
(320 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkürler
0 oy
(703 puan) tarafından
Hiç çatlağın yoktu  doğuma girene kadar doğumun zor oldu çok ağrı çektim  o an çatlamış d9gumdan çıktığımda harita gibiydim alınmaktan galiba
(320 puan) tarafından
Bakalım canım inşallah bizde birşey olmaz:) öyle Bi durum yaşamayız inşallah
(703 puan) tarafından
Inşallah kuzum
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Istediğin kadar yağ sür canım  illa çatlıyor 
(320 puan) tarafından
Hiç doğum yapmamış ğibi olan hatunlar var kız benim ğörümcem 2 çoçuk doğurdu hem zayıf hemde hiç çatlak yok :)
(3,078 puan) tarafından
Vücut yapısı ile alakalı canım .keşke herkesin öyle olsa  :)
(320 puan) tarafından
Keşkeee:))))
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Eğer vücudun çatlamaya meyilliyse hangi kremi vurursan vur çatlar ama vazelin kullanabilirsin aslında
(320 puan) tarafından
Onu her gece kullanırım ama oda ğözenekleri tıkar Bi faydası olmaz diyorlar:(
(1,640 puan) tarafından
En iyi nemlendirici yumuşatıcı vazelindir benim bildiğim
(320 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Tek geçerim sabah bebe yağı aksam hindistan cevizi yağı kullandim sadece 2 minik 2 cm lik çizgi yan belde sağ tarafta oluştu belli dahi degil 
(320 puan) tarafından
Ay inşallah abla ya bendede olmaz bebe yapım var evde ama hindistan cevizi yağım yok yarın alıcam
(5,940 puan) tarafından
2 hamileliğim de olmadi kuzum.genetik desem annem de de ablam da da halam dada çatlak olmuş yani
(320 puan) tarafından
Yani abla benim annemde de var ama annesin de olup kendinde olmayan çok var bendede olmaz inşallah:)
(5,940 puan) tarafından
Aman olsa ne olacak dünyaya bir mucize getiriyorsun kuzum artık o kadar tip gelişti ki benim ablam çatlaklarını yarım saate yok ettirdi
(320 puan) tarafından
Kaça yaptırdı abla
(5,940 puan) tarafından
1700 tl canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy