0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

Kızlar bana bugün böyle bi köp

imageüs geldi  henüz çok küçük evinde köpek besleyenler bakabilirmisiniz ? Tahminimce 35 40 günlük annesinin sütü çekilmiş ben süt tozu aldım onunla bakıyorum fakat tuvalet eğitimini nasıl verebilirim ?? Bebeğim doğana kadar eve adapte olsun istiyorum 21 haftalik hamileyim dr sordum bi sıkıntı olmayacağını söyledi yaklaşık 10 gün sonra aşılarını yaptıracam.. tuvaletle ilgili taktik verirmisiniz

15 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından

Bu konuda bi fikrim yok ama Allahım ne kadar tatlı bsy bu oyuncak gibi :)<3

(501 puan) tarafından
Aynen ablası :)) çok saol
(747 puan) tarafından
Adını ne koydun ? :-)
(501 puan) tarafından
Daha geleli 3 4 saat oldu :)) karar veremedim valla
(747 puan) tarafından
Çiko koy :-) :-) :-)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm youtbdan vidyo lar var ordan bak  daha iyi anlarsın bu arda çok minik bu ya çok tatlı bişey 
(501 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ablası :))
0 oy
(2,841 puan) tarafından
anammm yirim seniiin o patilerinii haa:)))
(501 puan) tarafından
Ellerinden yalar ablası :)) ❤❤
0 oy
tarafından
Ayyyyy ama çok tatlış bu yaaa minicikkkkkk
(501 puan) tarafından
Valla aynen minicik gerçekte daha küçük :)) fotoğrafta büyük duruyor
0 oy
tarafından

Bilgim yok cnm ama pek tatlı bu <3

(501 puan) tarafından
Saol ablası:))
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ay çok hatalı cnm cinsini yaz gogule araştır cnm 
(501 puan) tarafından
Terrier fakat youtube birazda büyümüş hallerini koymuşlar
(2,564 puan) tarafından
Hm cnm bir veteriner  e götür istersen bilgi al
0 oy
(122,840 puan) tarafından
Bosver tuvalet egitimini cinsi ne cok tatli nerden aldin kaca aldin yakin olsam çalardım senden 
(501 puan) tarafından
Terrier :)) ablası hayvana para verilmez onlarda evlat :D fakat piyasada 650 700 civarı bunlar işte tek sıkıntımız tuvalet yoksa heryere yapacak
Haklisin onlarda evlat ben pomerian istiyom ama cok ciddi rakamlara veriyolar ama cok minik ve cok tatliymis masaallah inş bi gun benimde olur
(501 puan) tarafından
Barınaklarda vs var inanın 6 aydır araştırıyorum kesinlikle ücretsiz yok bugüne nasip oldu bizim yaşadığımız yer küçük bir ilce barınakta hep kangal vs var cins yok ama sizin istediğiniz cins baya büyük mevlâlarda
Aynen ben bide belcikadayim yaa burda gavirlarin hep var sevdirmiyolarda sanki yiycem burda barinak var ama hep yaslı yavrular yok
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Biz evde beslerdik kakaya çişe dışarı çıkarıyordu devamlı ama yetmiyormuş her yere işemişti kakasını ve durutamadık evde :(

(501 puan) tarafından
Yaa malesef ben şuan çıkaramam aşıları olduktan sonra çıkabilir anca dışarıdaki virüslerden hemen hastalık kapar bir vet arkadaşım balkona kedi kumu  köy çişini ona alıştır dedi banada mantıklı geldi
(2,159 puan) tarafından
Yani çok küçük daha annesi de yoksa asla salamassın bu durumda minnacık hastalığı bırak kediler diğer köpekler sıkıntı dışarda.balkona kum koymak daha mantıklı
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Yaa patilerini yesinlerr.cok tatlii❤❤❤❤
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Sanırım tuvalet eğitimi için daha çok erken.. ama şimdiden aynı yere yapması için yaptığı büyük tuvaletini bi gazete yada yapması istediği yere koyabilirsin oraya yapılacağını öğrenmesi için böyle yapılıyordu diye aklımda kalmış ve sık sık dışarı çıkarsa dışarıda da yaptirabilirsun..
(501 puan) tarafından
Malesef şuan dışarı çıkamaz daha çok küçük aşıları tamamlamadan çıkarsa diğer köpeklerden virüs bulaşabilir :( Çok teşekkür ederim
0 oy
(8 puan) tarafından
Köpeklerde biraz daha sıkıntı bu tuvalet işi kedide baktım köpekte ama köpekte cok zorlandım tuvaletini koydugun yerde yatmıyor bes dk da bir tuvaletinin yanına getir orda beklet biraz bunu onbes yirmi dkda tekrarlat ancak öyle bide eğer kucagıysada inmek istiyosa ozman anlaki tubaleti gelmiştir
(501 puan) tarafından
Ay Aynen bende kedi besledim kediye bir kez göster tuvalet yerini başka hic biryere yapmıyor ama köpek biraz sıkıntılı cidden yorum için çok teşekkür ederim
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ya ama cooook tatlı oyuncak bebek gibi aynı 
(501 puan) tarafından
Aynen :)) ellerinde yalarız ablası ❤
(5,940 puan) tarafından
Ya daha bebek bebek Allahim maşşallah
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Hasta bezi var ya onu Bi yere ser oraya çişini yapar onun kokusuna gider oraya ama henüz çok küçük karın kasları güçlü olmadığı için her yere yapar 
(501 puan) tarafından
Valla bi şekilde bakıcaz artık daha ilk günü yarın halıları kaldırmayı dusunuyorum
(4,876 puan) tarafından
En azından 3 aylık olana kadar yapar her yere bende baktım çünkü ☺️ çok tatlı ama ya bende kızıma alacağım 1 yaşında
0 oy
tarafından

Benm cilek 30 gunlukken geldi ben o zamandan beri cis egitimi verdim  kucuk bir oda olmasi lazim ve bi kac aylik olana kadar sakin evin heryerine gezmesine izin verme sadece o odada kalsin alan ne kadar buyuk olursa kopek o kadar cis izi birakir mesla ben oyurma odami onun odasi yaptim ve bebek ortu ortleri varya sokta satiliyor 10 tl onu kapinin arkasina koydum o odada hali olmasjn cunku kopekler sicak ve yumusak yerlere cis yapmayi cok sever o yuzden o cis pedini koy katen kendi alisacaktir eger cisini cis pedine yaparsa onu sev eger yanls yere yaparsa sakin yarim yari boyunca ilgilenme  m ve unutma yavru kopekler yemek yedikten 10 dkika icinde cislerini kakalarini yaparlar dedgm gibi evin heryerini gezmesine izin verme alanini kisitla ki cisini heryere yapip iz koymasin  eger snein istemedigin bi yere cisini yaparsa mutlaka sikre ile sil birdaha kokusunu almasn oraya yapmasn 

image

(501 puan) tarafından
Çok saol allah razı olsun yarın hemen alicam :)) ❤
tarafından
Rica ederim canim benim dedigim gibi sakin evin heryerine gezmesine izin verme buyuyene kadar cunku daha ufak ve heryere cisinin kokusunu birakir surekli heryere iser bu ev benim misali  burasi benim alanim diye
(501 puan) tarafından
Biraz zor olacak ama olacak :D kuşum da var bugün kıskançlıktan çıldırdı gidip gidip isiriyo hayvancagizi
0 oy
tarafından
Çok tatlı oyuncak peluş gibi duruyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 761 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 337 göst.
15 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Gamzeoksuzz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,943 puan) tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,117 cevap

36,568 kullanıcı

...