0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Bebeklerim bizim araç fiat fiorino

2018 model 50 binde benzinli ve biz aldığımızda bundan 2 sene önce 125 e aldık  ben 5 bilezik ve ufak tefek birikimi  verdim üstüne de kredi çekti  ama arabanın masrafları mtv yıllık muayene ücreti fln derken genel maliyeti 200 bine maal oldu eşimin aldığı maaş 10  bin 

Ayriyetten ev geçindirme bebek maması bebek bezi de eklendi kimse maddi manevi destek de olmadı harici 30 bine işitme cihazı fln almak zorunda kaldık derken sıkıştık.  Şimdi benzine gelen zamdan sonra eşim iyice yoruldu.  Ve arabayı satmaya borçları kapatmaya kalan parayı bana 22 gramdan  8 bilezik yapıp geri kalanını borsaya yatırıp 1 sene bekleyip yine aynı arabanin dizel olanını almayı planlıyor.  Ama araba alırken bileziklerini kalmiycm sana kalacakı ben kendi birikimin ile alırım dedi sizce mantıklı mi..?

4 Cevaplar

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Borsayı bilmiyorum ama altın yerine birikim arabada kalsa daha çok getirisi oldu. 125 bine aldığıniz araba şimdi belki 500 bin olmuştur.altinda o kadar artmaz
-Reklam-
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Borç ödeyip bilezik yapacak kalan parayı da borsaya yatirdiktan sonra 1 sene de araba parası kazanmayı bekliyorsa borsa böyle bi yer değil. O iş bilinçsizce hiç yapılmaz şu an bazı hisseler herkesin aklını celiyor ama şu an seçim öncesi düşüş un toparlanması vs sebeplerle aşırı kazandırıyor görünüyor her şey tam tersine de dönebilir 
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Sattiginiz fiyata araba bulamazsınız canim eşim mekanikci alip satım yapıyorlar zarar edersiniz
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hisse işi öyle 1 senede araba alacak parayı kazandır mi diyorsan kazandırır. Ama bi 30 bin 50 bin koyayım da 1 senede araba aliyim diye birsey yok ne kadar para koyarsan max günlük %10 artıyor max günlük %10 düşüyor bu sebeple bi ileri iki geri iki ileri bir geri yaparak para kazanıyorsun ne kadar çok para koyarsan o kadar çok para kazanma ihtimalin var ama ne kadar çok para koyarsan kaybetme ihtimalinde var ve stresli panik biriyseniz düşerken bozarsaniz ayy çok düşecek eldekini de kaybetmiyelim kafasıyla zarar edersiniz borsaya elinde boşta para var ise girilir yoksa yaklaşmayın 

Ben sepet yapıyorum 20 25 adet gibi 2 banka aracılığı ile aliyorum biri dururken biri arttığı için düşeni bozmuyorum ayda bir yada iki ayda bir birisi illa 50 100 k arası getiriyor önemli olan dediğim gibi ne kadar para koyduğun ve boşta para olmasi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Muazzez Ersoy (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sadece cocuk (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
13 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu